Ελλάδα

Ντόρσεϊ: «Άλλες τρεις νίκες» (Web TV)

Μετά τη νέα μεγάλη του εμφάνιση απέναντι στην Τυνησία, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στη Web TV του sport-fm.gr για την πορεία της Εθνικής Εφήβων, τη δική του απόδοση, ενώ υποσχέθηκε να μάθει ελληνικά.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων και παρότι νέος στην ομάδα, έχει γίνει ήδη πολύτιμος. Στη νίκη επί της Τυνησίας για τους «16» ο 19χρονος άσος είχε 25 πόντους (ρεκόρ με το εθνόσημο) με 8/11 δίποντα και 3/7 τρίποντα, ενώ πρόσθεσε 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 22:14.

Λίγο μετά τον αγώνα ο Καλιφορνέζος γκαρντ μίλησε στη Web TV του sport-fm.gr και τον Χρήστο Ρομπόλη για αυτή τη νίκη, τη δική του απόδοση, την πορεία της Εθνικής, την Ισπανία που ακολουθεί και τη βοήθεια του κόσμου, ενώ υποσχέθηκε να μάθει σύντομα ελληνικά.



Αναλυτικά η συνέντευξη του Τάιλερ Ντόρσεϊ:

-Παιχνίδι με το παιχνίδι η Εθνική είναι καλύτερη και εσύ καλύτερος…
«Αυτό είναι που έχει σημασία, να βελτιώνεσαι συνέχεια και να παίζεις δυνατά. Θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να βλέπουμε τι δεν κάναμε καλά και να το διορθώνουμε. Έχουμε κάνει τέσσερις νίκες και θέλουμε άλλες τρεις από εδώ και πέρα».

-Δεν είσαι καν ένα μήνα στην ομάδα, αλλά παίζεις σαν να βρίσκεσαι καιρό σε αυτή. Κόντρα στην Τυνησία έκανες και ρεκόρ με 25 πόντους. Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;
«Είναι υπέροχο. Χαίρομαι για την ομάδα. Ήταν ομαδική νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί τώρα είναι τα νοκ άουτ και πρέπει να τα καταφέρουμε και την Παρασκευή».

-Ήταν το παιχνίδι με την Τυνησία τόσο εύκολο όσο φάνηκε ή εσείς το κάνατε να μοιάζει έτσι;
«Δεν νομίζω πως ήταν εύκολο. Έπρεπε να παίξουμε δυνατά. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα, εκτελέσαμε το πλάνο μας σωστά και πετύχαμε το στόχο μας».

-Τώρα μπροστά σας είναι ο προημιτελικός με την Ισπανία. Πώς περιμένεις αυτό το ματς απέναντι σε μια παραδοσιακή σχολή του μπάσκετ;
«Θα γίνει μεγάλο παιχνίδι. Θα πρέπει να μπούμε στον αγώνα με την ίδια νοοτροπία, να έχουμε πολλή ενέργεια και να παίξουμε επιθετική άμυνα».

-Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους που αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο;
«Λατρεύουμε τον τρόπο που μας υποστηρίζουν. Θέλω να συνεχίσουν να έρχονται, γιατί μας δίνουν ενέργεια. Να έρθουν κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους ανταμείψουμε».

-Έχεις μάθει καθόλου ελληνικά;
«Το μόνο που ξέρω είναι το ‘ναι’ (γέλια). Όμως θα μάθω ελληνικά. Όταν επιστρέψω στις ΗΠΑ θα μελετήσω κι όταν γυρίσω πάλι εδώ θα ξέρω ελληνικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x