Ελλάδα

Ντόρσεϊ: «Το απολαμβάνω»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δήλωσε ευτυχής που φορά το εθνόσημο και συμμετέχει στο Παγκόσμιο U19. Τι είπε ο 19χρονος άσος, αλλά και οι Δημήτρης Σταμάτης και Θωμάς Κώττας για τον αγώνα με τη Σερβία.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ απολαμβάνει τη συμμετοχή του με την Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο U19 και προσαρμόζεται καλύτερα μέρα με τη μέρα.

Αποστολή στο Ηράκλειο, Χρήστος Ρομπόλης

Ο 19χρονος γκαρντ, όπως επίσης και οι Δημήτρης Σταμάτης και Θωμάς Κώττας στάθηκαν στις δυσκολίες του αγώνα της Τρίτης με τη Σερβία, αλλά και στη βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά:

Δημήτρης Σταμάτης: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε παίξει δύο φιλικά με τη Σερβία πριν το Παγκόσμιο κι έχουμε χάσει. Αυτό μας πεισμώνει περισσότερο. Πέρσι είχαμε χάσει από αυτούς στο ημιτελικό και αυτό μας στενοχώρησε, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Ελπίζουμε φέτος να νικήσουμε εμείς. Δεν κοιτάζουμε ακόμη στα νοκ άουτ, θα το κάνουμε όταν έρθει η ώρα. Η παρουσία του κόσμου μπορεί να μας αγχώνει λίγο, αλλά νομίζω πως όσο περνά ο χρόνος σε ένα ματς η βοήθεια αυτή είναι πολύ σημαντική. Ελπίζω και την Τρίτη να έρθουν όσοι περισσότεροι φίλαθλοι μπορούν για να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Τάιλερ Ντόρσεϊ: «Είναι μεγάλη ευκαιρία και σπουδαία εμπειρία για εμένα το να αγωνίζομαι με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και μέχρι τώρα το απολαμβάνω. Θεωρώ ότι βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Στους δύο πρώτους αγώνες τα πήγαμε καλά, πήραμε τις νίκες, οπότε θεωρώ πως μπορούμε να χτίσουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια και στο αυριανό με την Σερβία. Έχουμε τη δυνατότητα να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα. Παίξαμε δύο φιλικά με την Σερβία και θεωρώ πως θα είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Θα γίνει καλό παιχνίδι, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Λατρεύουμε την υποστήριξη του κόσμου. Είναι σπουδαίο που έρχονται και φωνάζουν για εμάς. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους για να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Σερβία, οπότε όλοι θα πρέπει να συνεχίσουν να έρχονται στα παιχνίδια. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα. Να κάνω τα πάντα στο παρκέ για να την βοηθήσω. Αυτό έχω έρθει να κάνω. Βρίσκομαι εδώ μερικές εβδομάδες. Θεωρώ πως έχω βρει τον ρόλο μου και την θέση μου στην ομάδα. Το συνηθίζω, κολλάμε με τους συμπαίκτες μου οπότε θεωρώ πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είμαστε καλά».

Θωμάς Κώττας: «Καταφέραμε να αρχίσουμε με δύο νίκες και συνεχίζουμε δυνατά για τα επόμενα ματς. Ο αρχικός στόχος επετεύχθη, αλλά τώρα πάμε για ένα πολύ δυνατό τεστ απέναντι σε μια ομάδα παρόμοια με μας. Θα το παλέψουμε. Πιστεύω πως το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνα, αν παίξουμε καλά εκεί νομίζω πως θα νικήσουμε. Είμαστε χαρούμενοι για τη βοήθεια του κόσμου. Μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και κουράγιο μέσα στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x