NBA

Ντράμοντ: «Θα ξανακερδίσω τον τίτλο του πρώτου ριμπάουντερ»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Άντρε Ντράμοντ, τόσο για τις προσωπικές του επιδόσεις, όσο και για την πορεία των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Ο Άντρε Ντράμοντ προέρχεται από την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, εγκαθιδρύοντας μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους σέντερ του NBA, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι, ύψους 130 εκατομμυρίων για 5 χρόνια, τον καθιέρωσε ως τον ηγέτη της ομάδας.

Το βάρος στους ώμους του δείχνει να βαραίνει, καθώς οι προσδοκίες των οπαδών του Ντιτρόιτ έχουν αυξηθεί ραγδαία. Σύμφωνα με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Πίστονς, ο Ντράμοντ φαίνεται έτοιμος να σηκώσει το βάρος αυτό: «Θα ξανακερδίσω τον τίτλο του πρώτου ριμπάουντερ. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Θα προσπαθήσω να ξαναπαίξω στο all-star game, ενώ θα ήθελα να γίνει αυτό μαζί με κάποιον συμπαίκτη μου. Θέλω να μένω περισσότερη ώρα μέσα στο παρκέ, γνωρίζοντας ότι θα ευστοχήσω στις βολές, όταν μου γίνεται φάουλ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τους συμπαίκτες μου. Θέλω να μας... σπρώξω ώστε να φθάσουμε ψηλά».

Η δήλωση του Ντράμοντ περί ευστοχίας στις βολές σίγουρα παραξενεύει τους φίλους του μπάσκετ, καθώς τα ποσοστά του κατά μήκος της καριέρας του, φθάνουν μετά βίας στο 38%, το χειρότερο όλων των εποχών για παίκτη του NBA. Όσων αφορά τους Πίστονς, η ανάπτυξη των νεαρών παικτών της ομάδας, υπό την καθοδήγηση των Ντράμοντ και Ρέτζι Τζάκσον, υπόσχεται για μια βελτιωμένη σεζόν. Άλλωστε, τα προγνωστικά του Λας Βέγκας δίνουν τους Πίστονς στην 4η θέση της Ανατολικής περιφέρειας. Όλα δείχνουν πως το Ντιτρόιτ προετοιμάζεται για την καλύτερη σεζόν του τα τελευταία 9 χρόνια, τότε δηλαδή που έλαβε χώρα η τελευταία νίκη του σε αγώνα play-off.

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x