NBA

Ντρέιμοντ Γκριν: «Δε θέλω καν να κερδίσω 74 παιχνίδια»

Ο σταρ των Γουόριορς Ντρέιμοντ Γκριν, μίλησε για την πίεση που υφίστανται οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τη φετινή χρονιά.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς φαντάζουν ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA. Για το λόγο αυτό, οι πρωταγωνιστές της ομάδας επιχειρούν να «αποτινάξουν» την πίεση από πάνω τους, κάνοντας μια προσπάθεια να «ρίξουν» τις προσδοκίες των φιλάθλων. Κάτι τέτοιο έκανε και ο Ντρέιμοντ Γκριν.

Ο φόργουορντ (και όχι μόνο) των «πολεμιστών» αναφέρθηκε στο θέμα αυτό στην επίσημη παρουσίαση (media day) της ομάδας. Σύμφωνα με ένα tweet του δημοσιογράφου Σαμ Έιμικ από τη USA today, ο Γκριν αρκέστηκε στο να πει: «Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δε θέλω καν να κερδίσουμε 74 ή 75 παιχνίδια. Είναι κάπως… τρομακτικό».

Οι δηλώσεις του Γκριν έγιναν λίγες μέρες μετά από αυτές του γενικού διευθυντή της ομάδας, Μπομπ Μάιερς, ο οποίος τόνισε ότι οι Γουόριορς θα ξεκουράζουν τους παίκτες τους κατά τη διάρκεια της σεζόν, κάτι εύλογο αν σκεφθεί κανείς ότι θα δώσουν 17 φορές back to back αγώνες. Αν συνυπολογίσει κανείς και τις αναφορές των Στεφ Κάρι και Στιβ Κερ σχετικά με την… αδιαφορία που επικρατεί για το σύνολο των νικών, η προσοχή του Γκόλντεν Στέιτ είναι αποκλειστικά στραμμένη σε αυτό που τους στέρησαν πέρυσι οι Κλίβελαντ Καβαλίερς: το πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x