Ελλάδα

Παιδιά, χαμόγελα και... μπάσκετ στο 2o All Star Game του Ρέθυμνο Cretan Kings (video)

Στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία, η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, με την διεξαγωγή του 2ου All Star Game του σχολικού τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball».

Η συμμετοχή και η αγάπη που έδειξε ο κόσμος που βρέθηκε για να παρακολουθήσει τα «λιλιπούτεια αστέρια» αξίζει να χαρακτηριστεί εντυπωσιακή. Πλήθος παιδιών και κόσμου συνέρρευσαν το κλειστό του Ρεθύμνου για να απολαύσουν τους μικρούς μαθητές για χάρη του 2ου All Star Game, το οποίο ήταν αφιερωμένο στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής».

Τα «εκλεκτά» 28 παιδιά που έλαβαν μέρος, προέρχονταν από τα 14 Δημοτικά Σχολεία της πόλης, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό με κέρδος, φυσικά, τη χαρά της συμμετοχής, αφού δεν κρατήθηκε σκορ.

inner

Μάλιστα, μετά από ψηφοφορία ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης των ομάδων Δύσης και Ανατολής, με τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη να παίρνει τον τίτλο και τον παίκτη του Ρεθύμνου Cretan Kings, Ηλία Θεοδωρίδη, να κάνει τη βράβευση.

inner

Παράλληλα, στην ανάπαυλα του αγώνα πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός βολών, όπου αναμετρήθηκαν 14 παιδιά, με τον Γιώργο Καδιανάκη να αποδεικνύεται πιο εύστοχος όλων και τον Ρόλαντ Σάφτενααρ να αναλαμβάνει τη βράβευσή του.

inner

Επίσης από μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αγόρινος με τους φίλους το από το «Αερόστατο», οι οποίοι ανέλαβαν την ψυχαγωγία τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων.

inner

Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής παράστασης, ακολούθησαν κι άλλες βραβεύσεις για τους χορηγούς, τα σχολεία, τους μαθητές και τέλος για τους εθελοντές.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των δύο μεγάλων δώρων, με τους Αντιόπη Κοτσίφη και Ξενοφών Πατεράκη να είναι οι δύο μεγάλοι τυχεροί που κέρδισαν 20 μέρες στη παιδική κατασκήνωση «Εξερευνητές».

inner

Στη διοργάνωση το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρεθύμνου «Δότες Ζωής» πατήρ Γεώργιος Γαλεράκης, ο υπεύθυνος τμήματος Δωρεών του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», Παναγιώτης Βαζαίος ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings Κωστής Ζομπανάκης, ο Πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης, τα μέλη της Διοίκησης Μανόλης Γιαννούλης και Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, ο Γενικός Διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος και οι παίκτες της ομάδας Ρόλαντ Σάφτενααρ, Σταύρος Σχίζας, Γιάννης Πατάτας, Μάρκος Δουλγεράκης, Γιάννης Παναρετάκης και Ηλίας Θεοδωρίδης, με τον τιμ μάνατζερ και αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Γιώργο Κούμουλο να επιμελείται την παρουσίαση της.

inner

Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στους «Δότες Ζωής».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings Ηρακλής Μανουκαράκης μίλησε και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο σχολικό τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball»

Στη συνέχεια, και ο πατήρ Γεώργιος Γαλεράκης (Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Δότες Ζωής») μίλησε και ευχαρίστησε ιδιαίτερα την ομάδα της πόλης του Ρεθύμνου, καθώς χωρίς τη βοήθειά της ο κόσμος δεν θα ενημερωνόταν για τον εθελοντισμό.

Τέλος, ο υπεύθυνος του τμήματος Δωρεών του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» Παναγιώτης Βαζαίος έδωσε και αυτός με τη σειρά του τα συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τόνισε την ανάγκη να γνωστοποιηθεί το πόσο σημαντικός είναι ο εθελοντισμός και η προσφορά σε μια κοινωνία.

Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης «Cretan Kings Assist», ΦΑΓΕ «Junior», «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ και την Μανουκαράκης ΑΕ για τη πολύτιμη βοήθεια τους. Επίσης, τους εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την άρτια αυτή διοργάνωση, την εταιρεία ήχου «Entasis», το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρεθύμνου, το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη» και τις παιδικές κατασκηνώσεις «Εξερευνητές» που προσέφεραν δύο μεγάλα δώρα σε δύο τυχερούς μαθητές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x