Ελλάδα

Ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM για Αντετοκούνμπο, Λάνγκφορντ και Τζέιμς (audio)

Τα μεταγραφικά δεδομένα που αφορούν τον Παναθηναϊκό Superfoods ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM o Δημήτρης Κοντός. Διαβάστε τι είπε για Τζέιμς και Λάνγκφορντ-Αντετοκούνμπο.

Στον Παναθηναϊκό Superfoods έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της επόμενης σεζόν. Το πρώτο «χτύπημα» ήταν η απόκτηση του Λεκαβίτσιους, ενώ οι «πράσινοι» φουλάρουν και για τον Όγκαστ.

Μάλιστα, δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν παίκτες από τον βασικό κορμό και για αυτό το λόγο απέρριψαν πρόταση 600.000 ευρώ της Αρμάνι για τον Κρις Σίγκλεντον.

Επιπλέον, σημερινά δημοσιεύματα φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Θανάση Αντετοκούνμπο για το «τριφύλλι».

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM, ο Δημήτρης Κοντός, οι «πράσινοι» παρακολουθούν τον Θανάση, όπως και άλλους Έλληνες που είναι διαθέσιμοι, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τον Έλληνα φοργουορντ, αφού δεν του έχει γίνει καμία πρόταση.

Όσον αφορά την περίπτωση του Λανγκφορντ, ο Δημήτρης Κοντός τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, αφού ο παίκτης παίρνει 1,8 εκατ. ευρώ από την Ούνιξ Καζάν, χρήματα που είναι μακριά από αυτά που δίνει ο Παναθηναϊκός.

Όσον αφορά τον Μάικ Τζέιμς και τα σενάρια για ΝΒΑ, εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι ο παίκτης θα κυνηγήσει το όνειρο για τον «μαγικό κόσμο». Για τον Αμερικανό γκαρντ το ΝΒΑ αποτελούσε και αποτελεί προτεραιότητα και θα προσπαθήσει να πάρει την όποια ευκαιρία του δοθεί.

Ακούστε όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Κοντός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x