Ελλάδα

Ο ευχαριστημένος Σφαιρόπουλος και οι ύμνοι του Πετρόπουλου

Μέσα από την καλή του άμυνα πήρε ο Ολυμπιακός τη νίκη κόντρα στον Προμηθέα, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος άκουσε τα καλύτερα λόγια από τον Κώστα Πετρόπουλο.

Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου -και κυρίως στην άμυνα- ήταν το «κλειδί» της νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια άκουσε τα καλύτερα λόγια από τον «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ, Κώστα Πετρόπουλο, που ήταν «παρών» στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου.

«Είχαμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Είχαμε ένα καλό αμυντικό παιχνίδι και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ τον Προμηθέα, ο οποίος ειδικά στην έδρα του είναι πολύ καλός. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν άστοχοι και δεν μπορούσαμε να πάρουμε διαφορά, αλλά γενικά είχαμε ισορροπημένο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, μέσω της καλής μας άμυνας, βρήκαμε και πόντους στην επίθεση. Θεωρώ πως πήραμε μια καλή νίκη απέναντι σε μια αξιόλογη και αξιόμαχη ομάδα. Εύχομαι καλή τύχη στον Προμηθέα. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι μπροστά στον κόουτς Κώστα Πετρόπουλο, τον οποίο τον αγαπώ πάρα πολύ», δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όπου στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κώστας Πετρόπουλος, ο οποίος παρακολουθούσε τη συνέντευξη Τύπου:

«Και εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ. Έχω μάθει πολλά από αυτόν τον κύριο. Του ζήταγα να μου πει πως θα αντιμετωπίσουμε ένα πικ εν ρολ και μου έφερνε τρεις σελίδες. Και του έλεγα διάλεξε τα πιο sos και έλα να τα παίξουμε. Είναι εξαιρετικός κόουτς και με αυτό το ήθος και αυτό τον καλό χαρακτήρα που έχει, έχει καταφέρει και αντέχει ανάμεσα στα λιοντάρια της Α1 και της Ευρωλίγκας και αποτελεί παράδειγμα για όλους. Σε έχω μέσα στην καρδιά μου», ήταν τα λόγια του «Νουρέγιεφ», με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να συμπληρώνει: «Ο Πετρόπουλος είναι ένα διαμάντι του αθλητισμού, εμείς οι νεότεροι πήραμε πολλά από την εργατικότητα του και το ήθος του. Τον αγαπάω πάρα πολύ».

Ερωτηθείς για την κατάσταση του Κεμ Μπιρτς, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» είπε: «Ο Μπιρτς έχει πάθει ένα διάστρεμμα, δεν δείχνει σοβαρό, αλλά και θα δούμε με την επιστροφή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x