NBA

Ο Giannis μεγαλώνει... (video)

Ένα βίντεο-αφιέρωμα έφτιαξαν οι Μιλγουόκι Μπακς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο οποίο δείχνει το μεγάλωμα και την εξέλιξη του «Greek Freak», από το 2013 μέχρι και τώρα.

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του κι αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να εκπλήσσει κόσμο με τα... καμώματά που έκανε στην preseason και ποιος ξέρει ακόμα τι έχει να δείξει κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επενδύουν στο μέλλον τους με τον «Greek Freak» και έφτιαξαν ένα βίντεο-αφιέρωμα γι' αυτόν, με στιγμιότυπα από την πρώτη του χρονιά στα «ελάφια», μέχρι και τώρα.

Σε αυτό, ο Giannis μιλά και υποστηρίζει πως «αυτή είναι μόνο η αρχή. Η γραμμή τερματισμού είναι πολύ μακριά ακόμα. Έχω να δουλέψω πάνω σε πολλά πράγματα ακόμα».

Από την άλλη, ο προπονητής του, Τζέισον Κιντ, τόνισε: «Είναι μόλις 21 χρονών και μπορούμε να πούμε από τώρα ότι μπορεί να γίνει ένας από τους Top παίκτες στο ΝΒΑ. Το όνειρό του, η πίστη στον εαυτό του ότι μπορεί να γίνει ο καλύτερος, είναι απίστευτο που τον έχουν φτάσει. Το αστείο με τον Γιάννη είναι πως θέλει περισσότερα κάθε φορά. Θέλει να είναι ο καλύτερος και μπορείς να το δεις αυτό κάθε μέρα στην προπόνηση».

Δείτε το βίντεο


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x