NBA

Ο Γιάννης μιλούσε και το κοινό αποδοκίμαζε (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε δηλώσεις αμέσως μετά τη νίκη των Μπακς στην Οκλαχόμα, όταν το κοινό είδε σε ριπλέι ότι πατούσε γραμμή πριν το νικητήριο καλάθι και αποδοκίμαζε τους διαιτητές.

Έβραζε το κοινό στην Οκλαχόμα την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε δηλώσεις λίγο μετά το καλάθι νίκης των Μπακς επί των Θάντερ. Κι αυτό γιατί στη γιγαντοοθόνη προβλήθηκε η επίμαχη φάση, στην οποία ο 23χρονος άσος πατούσε τη γραμμή προτού σκοράρει.

Ο Αντετοκούνμπο, που αντέδρασε με ένα αμήχανο χαμόγελο στις αποδοκιμασίες ενώ δεν είχε ακόμη δει τη φάση, δήλωσε: «Ο κόουτς με εμπιστεύτηκε να πάρω την μπάλα κι εγώ προσπάθησα να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα. Να πάω προς το καλάθι. Είναι μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Είχαμε καλή κυκλοφορία στην επίθεση και παίξαμε δυνατά στην άμυνα. Είχαμε μεγάλη διαφορά και τη χάσαμε, αλλά ο τρόπος που κερδίσαμε είναι κάτι που μας ωριμάζει».

Όσο για την αποθέωση που γνώρισε στα αποδυτήρια, είπε: «Απλώς έκλεισα τα μάτια που κι ένιωσα πάνω μου παγωμένο νερό και τους συμπαίκτες μου να με αγκαλιάζουν. Η σχέση που έχουμε είναι εξαιρετική, ό,τι κι αν συμβαίνει, κερδίζουμε ή χάνουμε, είμαστε ενωμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x