NBA

Ο γιος του «Ναυάρχου» στο Ντιούκ!

Στα βήματα του θρύλου του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Ρόμπινσον, σκοπεύει να βαδισει ο γιος του Τζάστιν, καθώς θα ενισχύσει από τη νέα χρονιά το πανεπιστήμιο του Ντιούκ του Μάικ Σιζέφσκι.

Τη δική του σελίδα στο μπάσκετ θα προσπαθήσει να γράψει ο Τζάστιν Ρόμπινσον. Ο γιος του παλαίμαχου αστέρα του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Ρόμπινσον, συμφώνησε να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο του Ντιούκ που πανηγύρισε φέτος τον τίτλο στο κολεγιακό πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Μάικ Σιζέφσκι.

Ο νεαρός άσος δεν είναι το ίδιο ψηλός με τον πατέρα του, καθώς έχει ύψος 2,01 και αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουρντ, ενώ διακρίνεται για το καλό περιφερειακό του σουτ.

«Είμαι χαρούμενος που πήρα νωρίς την απόφαση να πάω στο Ντιούκ, καθώς είναι πολύ καλό πανεπιστήμιο ακαδημαϊκά. Είναι ένα όνειρο πολλών ετών για μένα. Είναι συναρπαστικό που με επέλεξαν και ανυπομονώ να γίνω κομμάτι της μπασκετικής παράδοσης του Ντιούκ», είπε ο 18χρονος Τζάστιν.

Η εξέλιξη αυτή δεν είναι διόλου τυχαία, καθώς ο μεγάλος Ντέιβ Ρόμπινσον κατά το παρελθόν είχε εξάρει τις προσπάθειες του προπονητή των «Μπλε Διαβολών», Μάικ Σιζέφσκι: «Ο “Coach K” στοχεύει στην τελειότητα κάθε μέρα. Η τελειότητα είναι αδύνατη, αλλά το αποτέλεσμα είναι άριστο. Έτσι έγινε το Ντιούκ σπουδαίο στο μπάσκετ».

Να θυμίσουμε πως ο «Ναύαρχος» αγωνίστηκε για 14 χρόνια (1989-2003) με τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς και πήρε δύο πρωταθλήματα, ενώ ήταν στέλεχος της καλύτερης ομάδας όλων των εποχών, της θρυλικής «Dream Team».

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x