Ελλάδα

Ο Γιώργος Πρίντεζης στον ΣΠΟΡ FM 94,6!

Λίγες ημέρες πριν το… τζάμπολ του 2ου LG AegeanΒall Festival στην Σύρο, ο Γιώργος Πρίντεζης μιλάει στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το μεγαλύτερο τουρνουά 3 on 3 στην Ελλάδα που γίνεται πλέον θεσμός.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 2ου LG AegeanΒall Festival στην Ερμούπολη της Σύρου, έχει αρχίσει, καθώς την Τετάρτη 28 Ιουνίου αρχίζει με τους αγώνες των ομάδων που συμμετέχουν στο 3 on 3 και το Σάββατο 1η και Κυριακή 2 Ιουλίου κορυφώνεται το μεγάλο γεγονός μπάσκετ του καλοκαιριού για την Ελλάδα.

Ο εμπνευστής του τουρνουά, Γιώργος Πρίντεζης, μιλάει στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «ΜΠΑΜ και ΚΑΤΩ» για τις προσδοκίες του από το τουρνουά, τα μεγάλα αστέρια που θα αγωνιστούν σε αυτό ως καλεσμένοι του και τον πορτοκαλί…άνεμο που θα πνέει το προσεχές πενταήμερο στο νησί του.

Παράλληλά, ο διεθνής φόργουορντ θα μιλήσει για την προσεχή προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ, αλλά και τον Ολυμπιακό.

Συντονιστείτε στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας 15:00 με 17:00 για να ακούσετε τη συνέντευξη του Γιώργου Πρίντεζη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x