NBA

Ο Γουέστμπρουκ ξύπνησε!

Με τον Γουέστμπρουκ να κάνει τριπλ-νταμπλ η Θάντερ νίκησε 115-113 τους Ρόκετς και μείωσε σε 2-1 νίκες. Με 44 πόντους τελείωσε το ματς ο Χάρντεν, ο οποίος αστόχησε σε δύο κρίσιμα τρίποντα.

Δύο παιχνίδια χωρίς τριπλ-νταμπ, δύο ήττες για τη Θάντερ στα πλέι-οφ του ΝΒΑ απέναντι στους Ρόκετς. Τα ξημερώματα όμως ο Γουέστμπρουκ θυμήθηκε τον καλό του εαυτό, έκανε το συνηθισμένο για εκείνον φέτος τριπλ-νταμπλ και έτσι έδωσε τη νίκη 115-113 στην ομάδα του, η οποία μείωσε σε 2-1 νίκες.

Συνολικά 32 πόντους, 13 ριμπάουντ 11 ασίστ και τρία κλεψίματα είχε ο σούπερ-σταρ της Οκλαχόμα ο οποίος είχε συμπαραστάτες τους Γκίμπσον με 20 πόντους, Ολαντίπο και Ρόμπερτον με 12 και τον Καντέρ με 10.

Ο Χάρντεν ήταν ο καλύτερος του Χιούστον. Τελείωσε το ματς με 44 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο Λου Γουίλιαμς είχε 22 πόντους και ο Άντερσον 18.

Η Θάντερ είχε το προβάδισμα με μια διαφορά με περίπου επτά πόντους μέχρι και την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Στο σημείο αυτό οι Ρόκετς άρχισαν να ασκούν μεγαλύτερη πίεση, κάποια στιγμή πήραν και το προβάδισμα στο σκορ δείχνοντας ότι η τελευταία περίοδος θα ήταν... όλα τα λεφτά.

Οι δύο ομάδες «συναντήθηκαν» στο σκορ στα μέσα αυτής με 111-111 μετά από ένα τρίποντο του Χάρντεν. Ο «μούσιας» είχε δύο άστοχα τρίποντα σε κρίσιμο σημείο του αγώνα, το τελευταίο από αυτά στο τέλος όταν δεν κατάφερε να δώσει τη νίκη στους Ρόκετς.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x