Ελλάδα

«Ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στην Α1»

Έτοιμος να εκμεταλλευτεί την αδυναμία συμμετοχής του Πανιωνίου στην Α1 και να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια είναι ο Ηρακλής, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ''Γηραιού'', Θεόδωρο Δρακόπουλο.

Την προθυμία του να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο Ηρακλής να αγωνιστεί στην Α1 της επόμενης σεζόν στη θέση του Πανιωνίου εξέφρασε ο Θόδωρος Δρακόπουλος.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και πλέον μοιάζει απίθανο να καταφέρει να αγωνιστεί στην Α1 της νέας περιόδου. Το γεγονός αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν οι διοικούντες του «Γηραιού» και να επιστρέψουν στα μεγάλα σαλόνια μετά από έξι σεζόν.

«Αρχίσαμε μια προσπάθεια και έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε ΚΑΕ. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον νόμο που υπάρχει για να φτιάξουμε την ΚΑΕ και ήδη κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες. Έχουμε το καταστατικό και είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά. Χρειάζονται 250 χιλιάδες ευρώ και αυτά θα καλυφτούν από μένα προσωπικά» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, Θόδωρου Δρακόπουλο ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια:

«Προσωπικά πιστεύω ότι θα αγωνιστούμε στην Α1. Θα το μάθουμε τις επόμενες 2-3 μέρες. Διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν προβλήματα σε ομάδες της Α1 και σύντομα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είμαστε έτοιμοι από την μεριά μας και με την προσθήκη τριών ξένων αθλητών θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία στην νέα σεζόν. Θα έχουμε γλέντια φέτος στο Ιβανώφειο και θα έρθουν μεγάλες χαρές για τον κόσμο του Ηρακλή, που μας στάθηκε δυναμικά στην προηγούμενη περίοδο. Αν αγωνιστούμε στην Α1 θα έχουμε και κάποια έσοδα και αυτά θα τα διαθέσουμε αποκλειστικά για την κάλυψη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x