NBA

Ο ήρωάς τους…

Ο Γουέστμπρουκ πέτυχε 43 πόντους αλλά στο τέλος έμεινε με την… πίκρα! Ο Ετουάν Μουρ με ένα τρίποντο πριν τη λήξη έδωσε τη νίκη 108-105 στο Σικάγο και έκλεψε τη δόξα από τον άσο την Οκλαχόμα!

Παιχνιδάρα στο Σικάγο με τους Μπουλς να παίρνουν τη νίκη 108-105 απέναντι στην Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με έναν απρόσμενο πρωταγωνιστή!

Τον Ετουάν Μούρ! Με 19 πόντους έκανε ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ και ήταν αυτός ο οποίος με ένα τρίποντο έδωσε στους Μπουλς… κεφάλι στο σκορ δευτερόλεπτα πριν το τέλος και φυσικά τη νίκη!

Εκτός του Μουρ η ομάδα του Σικάγο είχε σε εκπληκτική ημέρα τον Μίροτιτς. Πέτυχε 26 πόντους ενώ είχε συμμετοχή στο σκορ σε σημαντικότατα σημεία του αγώνα, με αποκορύφωμα ένα τρίποντο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και τρεις εύστοχες βολές στο τελευταίο λεπτό.

Ωστόσο αυτός που έχει κάθε λόγο να αισθάνεται απογοητευμένος είναι ο Ράσελ Γουέστμπρουκ! Εκπληκτικός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πέτυχε 43 πόντους, (14/32 σουτ, 12/15 βολές) ενώ «κατέβασε» 8 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ.

Ωστόσο οι Μπουλς κατάφεραν να τον περιορίσουν στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της νίκης. Πρόκειται για το τελευταίο πεντάλεπτο στο οποίο οι Μπουλς έσφιξαν αρκετά την άμυνά τους, δέχθηκαν μόνο δύο καλάθια στα τελευταία λεπτά του αγώνα, την στιγμή που στην επίθεση ο Μίροτιτς έβρισκε λύσεις στην επίθεση.

Στο άλλο παιχνίδι για το ΝΒΑ οι Μπλέιζερς επικράτησαν 94-75 των Μάβερικς βελτιώνοντας αρκετά την απόδοσή τους στο δεύτερο και το τρίτο δωδεκάλεπτο. Στο χρονικό διάστημα αυτό η ομάδα του Πορτλαντ «έχτισε» μια σημαντική διαφορά και τη διατήρησε μέχρι και το τέλος.

Οι Μπλέιτζερς είχαν σε καλή ημέρα τους Όλντριτζ, Μπατούμ και Λιλαρντ. Οι τρεις τους… μοιράστηκαν το σκοράρισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σημειώνοντας τους 46 πόντους της ομάδας τους.

Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ που έγιναν τα ξημερώματα:

Σικάγο Μπουλς – Οκλαχόμα Θάντερ 108-105
(Μίροτιτς 26, Γκασόλ 21, Ντανλίβι 21 – Γουέστμπρουκ 43, Ιμπάκα 25)

Πόρτλαντ ΤρέιλΜπλέιζερς – Ντάλας Μάβερικς 94-75
(Όλντριτζ 17, Μπατούμ 15, Λίλαρντ 14 – Στουντμάιρ 12, Έλις 12, Νοβίτσκι 10, Ροντο 10)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x