Ελλάδα

Ο Ιταλός φαν του Άρη (pics)

Μια οικογένεια από την Ιταλία λάτρεψε τον Άρη από τη χρυσή εποχή της ομάδας και επισκέφτηκε το Nick Galis Hall.

Σύνορα η αγάπη για τον Άρη δεν γνωρίζει… Μια οικογένεια από την Ιταλία ανέπτυξε, έστω κι εξ αποστάσεως, σχέση με τους «κίτρινους» με αφετηρία τις ένδοξες εποχές με Γκάλη, Γιαννάκη και τα άλλα παιδιά…

Ο Paulo Pomponi, δήμαρχος του Montaione, μετά από επικοινωνία με το σύνδεσμο φιλάθλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες», βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Patricia και το γιο τους, Francesco, στη Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο επισκέφτηκαν το «Nick Galis Hall». Είχαν προγραμματίσει το ταξίδι τους για να παραβρεθούν στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό, πριν γίνει γνωστό ότι ο αγώνας θα αναβληθεί λόγω των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Το εν λόγω ταξίδι ήταν δώρο γενεθλίων από τους γονείς προς τον Francesco!

inner

Επισκέφθηκαν στα γραφεία της ομάδας, είχαν συνομιλία με τον πρόεδρο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρη Αρβανίτη, στη συνέχεια πήγαν στο ARIS LEGEND STORE και παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης του ΑΡΗ, η οποία έλαβε χώρα το μεσημέρι στο «Nick Galis Hall».

«Έμαθα τον ΑΡΗ από τα βίντεο που είδα στο YouTube. Πραγματικά, με εντυπωσίασε ο κόσμος της ομάδας και έγινα οπαδός της», είπε ο Francesco, ο οποίος παίζει μπάσκετ στην ομάδα ABC και συνέχισε: «Είπα στους γονείς μου «θέλω να πάω σ’ αυτό το γήπεδο». Δυστυχώς ο αγώνας που επρόκειτο να δούμε αναβλήθηκε, όμως σίγουρα θα μας δοθεί η ευκαιρία να ξανάρθουμε εδώ».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x