NBA

Ο Καντέρ, το πραξικόπημα και οι απειλές για τη ζωή του (pic)

Απειλές για τη ζωή του δέχτηκε ο Ενές Καντέρ, μέσω twitter, λόγω της έντονης κριτικής που έχει ασκήσει κατά καιρούς στον Ερντογάν και με αφορμή την απόπειρα πραξικοπήματος που έγινε στην Τουρκία.

Λίγες μέρες μετά το ολιγόωρο πραξικόπημα που έγινε στην Τουρκία από το στρατό, η κατάσταση παραμένει τεταμένη. Αποδέκτης αυτής της αναταραχής που υπάρχει ήταν ακόμα και ο σέντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Ενές Καντέρ.

Ο 24χρονος Τούρκος, που αγωνίζεται στο ΝΒΑ, έχει εκφράσει κατά καιρούς την έντονη κριτική του στο πρόσωπο του Ταγίπ Ερντογάν και έχει ταχθεί υπέρ των θέσεων του φερόμενου ως δημιουργού του πραξικοπήματος, Φετουλάχ Γκιουλέν, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που το προφίλ του Καντέρ κατακλείστηκε από απειλητικά, για τη ζωή του, σχόλια. Αρκετοί ήταν εκείνοι που του έγραψαν «Θα πεθάνεις σύντομα» ή «Θα έπρεπε να σε εκτελέσουν».

Ο ίδιος εξέφρασε τη συγχώρεσή του σε όλους τους κακεντρεχείς συμπατριώτες του, ζητώντας από το Θεό να «καλλιεργήσει» τις ψυχές των ανθρώπων, λέγοντας: «Έλαβα κάποιες απειλές για τη ζωή μου τις τελευταίες μέρες. Ανάθρεψε τις ψυχές όλων, Θεέ».




Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x