Ελλάδα

«Ο Καλάθης μπορεί να σε σώσει ή να σε καταστρέψει»

Για το μεγάλο βάρος που έχει πέσει πάνω στον Νικ Καλάθη με την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη από τον Παναθηναϊκό Superfoods μίλησε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο πρώην «πράσινος», Χρήστος Μυριούνης.

Για το μεγάλο βάρος που έχει πέσει στις «πλάτες» του Νικ Καλάθη, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη, μίλησε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Superfoods, Χρήστος Μυριούνης.

Ο προπονητής του Α.Ο. Αγρινίου τόνισε πως αν ο Τσάβι Πασκουάλ βρει το «κουμπί» του 27χρονου γκαρντ, τότε μπορεί να γίνει άλλος άνθρωπος, ενώ για τον 44χρονο τεχνικό, τον οποίο τον χαρακτήρισε «δίκαιο», υποστήριξε πως θέλει ακόμα χρόνο να μάθει την ομάδα.

Τέλος, υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει μια περιφέρεια-φωτιά και ο Έρικ Γκριν στέκεται επάξια δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Μυριούνης στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 και στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού με Μπάμπεργκ: «Ήμουν σίγουρος ότι με την έλευση του νέου προπονητή, οι παίκτες θα έπαιζαν καλύτερα. Είχε μέταλλο ο Παναθηναϊκός χθες και ήταν αποφασισμένος να πάρει το ματς. Πάλεψε μέχρι τέλους και πήρε μια σημαντική νίκη».

Ποια ήταν τα θετικά που είδε: «Είδα τρομερή διάθεση, όλοι ήταν έτοιμοι κόντρα σε μια ομάδα που δεν χάνει εύκολα μέσα στην έδρα της, που παίζει επιθετικό μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός μπήκε κοιμισμένος, κυνήγησε τα τελευταία λεπτά και τα κατάφερε. Όποιος έπαιξε χθες ήταν έτοιμος. Είχε μέταλλο ο Παναθηναϊκός».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Είναι νωρίς για εκτιμήσεις, αφού ο Πασκουάλ δεν ξέρει ακόμα τους παίκτες. Χθες πήγε στα σίγουρα, έπαιξε με τους Αμερικάνους και κυρίως με αυτούς που ξέρει. Θέλει χρόνο για να μάθει το ρόστερ. Αν κάποιος αξίζει να παίξει, θα παίξει. Θα πάρει την ευκαιρία από τον Πασκουάλ. Είναι δίκαιος προπονητής. Χρειάζεται δύο βδομάδες τουλάχιστον για να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα. Είναι έμπειρα τα παιδιά στον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο προσαρμογής με τον νέο προπονητή».

Για τον Νικ Καλάθη: «Είναι παίκτης ρυθμού ο Καλάθης. Μπορεί να σε καταστρέψει σε ένα παιχνίδι ή μπορεί, όπως χθες, να κάνει τρομερά πράγματα. Μετά την αποχώρηση του Διαμαντίδη έχει πέσει μεγάλο βάρος μεγάλο πάνω του. Αν βρει το κουμπί του ο προπονητής του, τότε θα είναι θετικός. Ο Καλάθης είναι ταλαντούχος και μπορεί να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Το σουτ του δεν είναι κακό, αλλά θέλει βελτίωση. Πρέπει να κάτσει ένα καλοκαίρι, να δουλέψει και να το βελτιώσει».

Για τη νέα Ευρωλίγκα και την κούραση: «Είναι τα ταξίδια που θα δυσκολέψουν τους παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε περίεργα αποτελέσματα από τη στιγμή που έχουμε αγώνες μέρα παρά μέρα, όχι μόνο για τις ελληνικές ομάδες, αλλά και για άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας».

Για Έρικ Γκριν και Ολυμπιακό: «Ο Γκριν αποφορτίζει αρκετά τον Σπανούλη, βοηθάει στο σκοράρισμα και αυτό βοηθάει τον Σφαιρόπουλο. Η περιφέρεια του Ολυμπιακού είναι φωτιά. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρωλίγκα αυτή την περίοδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x