Ελλάδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προπόνηση της Εθνικής-Έκανε σουτ με τον… Μπουρούση (pics)

Την Εθνική Ανδρών επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ευχηθεί τα καλύτερα εν όψει Ευρωμπάσκετ. Μάλιστα δεν παρέλειψε να δοκιμάσει και κάποια σουτ.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε την προπόνηση της Εθνικής Ανδρών για να συνομιλήσει με τους παίκτες και να ευχηθεί τα δέοντα εν όψει Ευρωμπάσκετ.

Ο κ. Μητσοτάκης συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην καλαθοσφαιριστή Βασίλη Κικίλια και τα είπε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Παναγιώτη Τσαγκρώνη. Μάλιστα δοκίμασε και κάποια σουτ παρέα με τον Γιάννη Μπουρούση. Στο τέλος της επίσκεψης, του δόθηκε δώρο μια φανέλα της Εθνικής με τις υπογραφές των παικτών.

Λίγο πριν την αναχώρησή του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, από το Ολυμπιακό Στάδιο δήλωσε: «Η Εθνική Ομάδα μας έχει προσφέρει πάρα πολύ μεγάλες χαρές εδώ και 30 χρόνια. Είχα τη χαρά σήμερα να παρακολουθήσω μια από τιςπροπονήσεις της ομάδας και τους εύχομαι κι εγώ στα παιδιά καλή επιτυχία σητν προετοιμασία που θα κάνουν τα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι μια εξαιρετική ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες και χαρακτήρες. Είναι ομάδα που πάντα μας κάνει περήφανους με την προσπάθεια, με την ενέργεια που βγάζει με την αγάπη που δείχνει στο εθνόσημο και στην πατρίδα. Δεν έχω εγώ να πω εγώ πολύ περισσότερα, Πρωτίστως ως φίλαθλος και κάποιος που παίζει μπάσκετ και λιγότερο με την άλλη μου ιδιότητα. Με κάποιους από τους παίκτες γνωριζόμαστε, αλλά με την ιδιότητα του φιλάθλου, ενός ανθρώπου που αγαπάει το μπάσκετ, που παρακολουθεί το μπάσκετ, είτε είναι ευρωπαϊκό, είτε αμερικάνικο. Στην Εθνική Ομάδα γίνεται πάντα πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να βγει αυτό το αποτέλεσμα από όλους. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που ταιριάζει πολύ στους Έλληνες. Συνδυάζει μυαλό, ενέργεια, φυσική κατάσταση και μας έχει δώσει πολύ μεγάλες χαρές. Μας δίνει μεγάλες χαρές στις εφηβικές και παδιικές ανάγκες και στις ομάδες όπως η Ομάδα των Κωφών που πήραν το χρυσό μετάλλιο και είχα την ευκαιρία να τους ευχηθώ πριν ταξιδέψουν στην Τουρκία. Και είμαι σίγουρος πως φέτος θα είναι μια πολύ καλή χρονιά και για την Εθνική Ανδρών».

inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x