NBA

«Ο Λεμπρόν ίσως πάει Λος Άντζελες το 2018»

Ο έγκυρος Άντριαν Βοϊναρόβσκι εκτίμησε πως Λέικερς ή Κλίπερς είναι πολύ πιθανοί προορισμοί για τον Λεμπρόν Τζέιμς το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς θα παραμείνει για τη σεζόν 2017/18 στους Καβαλίερς, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα συνεχίσει στο Κλίβελαντ μετά το επόμενο καλοκαίρι.

Ο έγκυρος Άντριαν Βοϊναρόβσκι εκτίμησε πως Λέικερς ή Κλίπερς είναι πολύ πιθανοί προορισμοί για τον «βασιλιά» το επόμενο καλοκαίρι.

«Όχι απλώς δεν είναι βέβαιο πως θα επιστρέψει, αλλά δεν περιμένουν και να υπογράψει ξανά. Πιστεύω πως στο Κλίβελαντ αλλά και σε όλο το ΝΒΑ νιώθουν πως ετοιμάζεται να πάει στη Δύση και σε μια από τις δύο ομάδες του Λος Άντζελες. Οι Λέικερς μπορεί να είναι στόχος», αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει επιχειρηματικά σχέδια στο LA, ακόμη και για μετά το τέλος της καριέρας του. Συν τοις άλλοις, οι Καβαλίερς δεν προσφέρουν στον «βασιλιά» σημαντικές προοπτικές ενίσχυσης. Ήδη στο ερχόμενο πρωτάθλημα θα μπουν έχοντας υπερβεί κατά 27 εκατ. δολάρια το salary cap και τα περιθώρια που υπάρχουν για ουσιαστικές προσθήκες, που θα τους κάνουν πιο ανταγωνιστικούς απέναντι στους Γουόριορς (και όχι μόνο), είναι πολύ περιορισμένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x