NBA

Ο Λεμπρόν κερνάει παγωτό το Κλίβελαντ!

Εταιρεία παγωτού εκπλήρωσε την επιθυμία του Λεμπρόν Τζέιμς και οι κάτοικοι του Κλίβελαντ που θα παρακολουθήσουν Καβαλίερς ή Ίντιανς (στο μπέιζμπολ), θα έχουν και δωρεάν παγωτό!

Η πόλη του Κλίβελαντ ζει... μεγάλες στιγμές, με το σημερινό (25/10-ξημερώματα 26ης στην Ελλάδα) βράδυ να περιλαμβάνει την τελετή παραλαβής των δαχτυλιδιών από τους πρωταθλητές Καβαλίερς (πριν την έναρξη του 1ου αγώνα της σεζόν κόντρα στους Νικς), αλλά και το πρώτο παιχνίδι τελικών του πρωταθλήματος μπέιζμπολ από το 1997, στην προσπάθεια των Ίντιανς να πάρουν τον πρώτο τους τίτλο από το 1948.

Τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν καλύτερα για τους φαν των ομάδων της αμερικανικής πόλης, σωστά; Λάθος!

Την περασμένη εβδομάδα, ο Λεμπρόν Τζέιμς, μιλώντας για την μνημειώδη αυτή μέρα για το Κλίβελαντ, είχε πει:«Θα είναι υπέροχα. Από την οπτική γωνία των φιλάθλων, υπάρχει καλύτερος τρόπος (σ.σ. να γιορτάσουν τα δύο γεγονότα); Δεν ξέρω, ίσως αν είχαμε και από ένα φορτηγό με παγωτά έξω από τα δύο γήπεδα την ίδια στιγμή; Το κερασάκι στην τούρτα».

Η αμερικανική εταιρεία παγωτού Blue Bunny αποφάσισε να... σηκώσει το γάντι και να ανταποκριθεί στην πρόκληση του «Βασιλιά» και έτσι όσοι θα είναι στα δύο γήπεδα θα... γλυκαθούν με δωρεάν παγωτό, ελπίζοντας ότι θα τους γλυκάνουν με νίκες και οι ομάδες της πόλης τους.




Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x