NBA

Ο «Μέλο» έγινε 32 ετών! (videos)

Ο Καρμέλο Άντονι «πάτησε» τα 32 και το sport-fm σας παρουσιάζει τα φετινά του κατορθώματα και φυσικά την μαγική βραδιά του, όταν σταμάτησε στους 62 πόντους!

Πριν από 32 χρόνια άνοιγε για πρώτη φορά τα μάτια του στο μαιευτήριο του Μπρούκλιν. Μετά από 32 χρόνια συνεχίζει να είναι κάτοικος Νέας Υόρκης και να ηγείται των Νιου Γιορκ Νικς. Ο λόγος για τον Καρμέλο Άντονι, ο οποίος σήμερα (29/5) έκλεισε τα 32 του χρόνια.

Πρόκειται για έναν από τους πιο χαρισματικούς παίκτες στο σκοράρισμα που διαθέτει το ΝΒΑ, όμως μετά από 13 χρόνια καριέρας δεν έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα. Οι διακρίσεις του πολλές από το κολέγιο μέχρι την εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά η κούπα είναι το μεγάλο του απωθημένο.

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα τα καταφέρει στους Νεοϋορκέζους και είναι πολύ πιθανό το επόμενο καλοκαίρι ή και τον ερχόμενο Φλεβάρη να ζητήσει κάποια ανταλλαγή. Βέβαια, ο Φιλ Τζάκσον χτίζει γύρω του και δύσκολα θα τον αφήσει να αποχωρήσει πριν το 2020, όταν και θα εκπνεύσει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του.

Με αφορμή τα γενέθλια του, απολαύστε το φετινό του Top-10.



Τέλος, ακολουθεί η κορυφαία βραδιά του κόντρα στους Σάρλοτ Μπόμπκατς, νυν Χόρνετς, όταν στις 13 Ιανουαρίου του 2014 σκόραρε 62 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ σε 39 λεπτά!



Ευχές από τους Νιου Γιορκ Νικς




Επιμέλεια: Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x