Ευρώπη

Ο Ντε Κολό MVP της VTB Λίγκα

Την καλύτερη χρονιά της καριέρας του διανύει ο Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο του MVP στη VTB Λίγκα.

Ο Νάντο Ντε Κολό τα έχει μαζέψει όλα και σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο. Αυτή τη φορά ο Γάλλος σούπερ σταρ, αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της VTB Λίγκα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η ανάδειξή του, έγινε από τη ψηφοφορία των οπαδών και των δημοσιογράφων, λαμβάνοντας υπόψη τα στατιστικά του. Σε 32 αγώνες, ο 28χρονος, είχε μέσο όρο 16.7 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ και 1.4 κλεψίματα.

Συνολικά ο άσος της ΤΣΣΚΑ, συνέλεξε 7 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τους Κάιλ Χάινς (ΤΣΣΚΑ), Άντονι Ράντολφ (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Κιθ Λάνγκφορντ (Ούνιξ Καζάν) και Ράϊαν Τούλσον (Ζενίτ).

Αυτή τη σεζόν να υπενθυμίσουμε ότι, ο Νάντο Ντε Κολό κέρδισε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στην Ευρωλίγκα, το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στο Final Four καθώς και το τρόπαιο της Ευρωλίγκας μαζί με την ομάδα του τη ΤΣΣΚΑ. Το μόνο που του έμεινε, τώρα, είναι να κατακτήσει και το πρωτάθλημα της VTB Λίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x