Ελλάδα

«Ο Ντίξον μοιάζει με τον Ντιλέινι στην επίθεση»

Αρκετά κοινά στοιχεία με τον Μάλκολμ Ντιλέινι έχει ο Μάικ Ντίξον που απέκτησε η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον συνεργάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, Χρήστο Παππά.

Το αγωνιστικό προφίλ του Μάικ Ντίξον σκιαγράφησε μιλώντας στην «Ώρα για Σπορ» ο Ανδρέας Παππάς. Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν γνωρίζει καλά τον Αμερικανό γκαρντ που απέκτησε η ΑΕΚ από τη VTB League, όπου αγωνιζόταν με τη Νίμπουρκ.

«Σαν παίκτης είναι αρκετά καλός. Έκανε πολύ καλά ματς απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Το θέμα είναι να προσαρμοστεί στη διαφορετικότητα του πρωταθλήματος. Η VTB League είναι ένα πολύ πιο γρήγορο πρωτάθλημα από το ελληνικό», τόνισε και πρόσθεσε:

«Είναι ένας σκόρερ-άσος, όχι καθαρός πόιντ γκαρντ. Δεν είναι για παράδειγμα σαν τον Ντρέιπερ. Είναι σαν τον Ντιλέινι και ίσως πιο επιθετικός. Έχει το σουτ σαν πρώτο όπλο, έχει τρίποντο και pull up σουτ. Προσπαθεί να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του. Αμυντικά προσπαθεί, αλλά δεν μπόρεσε να δείξει πολλά. Αν τα στοιχεία αυτά είναι που θέλει το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, τότε το μόνο που απομένει είναι η προσαρμογή του στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x