Euroleague

Ο Ουλανόβας «καθάρισε» την Εφές

Με τον εκπληκτικό Ουλανόβας, η Ζαλγκίρις νίκησε στο Κάουνας την Εφές Αναντολού 91-83 για την ένατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και έφτασε τις πέντε νίκες.

Με τον Εντγκάρας Ουλανόβας να πετυχαίνει 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, η Ζαλγκίρις Κάουνας νίκησε την Εφές Αναντολού 91-83 στη «Ζαλγκίριο Αρίνα» για την ένατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και έφτασε τις πέντε νίκες, αφήνοντας ουραγούς τους Τούρκους στο 2-7.

Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πήραν το προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και νίκησαν δίκαια, με τον Ουλανόβας να φτάνει συνολικά τους 22 πόντους.

Τον «σιγόνταραν» οι Γιανκούνας με 17 και Ντέιβις με 12 πόντους. Για τους παίκτες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, διακρίθηκε ο Ντάνστον με 17 πόντους.

Οι ομάδες ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης συμβαδίζοντας στο σκορ κι εναλλάσσονταν στο προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πολλές λύσεις από τους Ντάνστον και Ανταμς, αλλά ο Ουλανόβας ήταν ασταμάτητος και η Ζαλγκίρις πήγε στα αποδυτήρια με 47-44.

Η τουρκική ομάδα στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου προηγήθηκε με +1, αλλά η Ζαλγκίρις με διάφορα σερί και επιμέρους σκορ έφτασε στο +7 και στο +5 αργότερα στην ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου. Οι Ντέιβις και Πάνγκος οδήγησαν την πρωταθλήτρια Λιθουανίας στο +10 και στο 35’ στο +11. Οι Τούρκοι με επιμέρους σκορ 6-14 μείωσαν σε 86-83 στο 38' με πρωταγωνιστή τον Ντάνστον, όμως ο Πάνγκος με πέντε συνεχόμενους πόντους «καθάρισε» ουσιαστικά για τη Ζαλγκίρις.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-26, 47-44, 66-61, 91-83

inner


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x