Ευρώπη

Ο… Πάου της Μπαρτσελόνα!

Ο Πάου Γκασόλ έδωσε το Ευρωμπάσκετ την Ισπανία, με τον συνονόματό του Ρίμπας να ήταν αυτός που οδήγησε την Μπαρτσελόνα στη νίκη με 68-65 επί της Ανδόρρας και στην κατάκτηση της Liga Catalana.

Μία… ασταμάτητη Μπαρτσελόνα στο τέταρτο δεκάλεπτο, η οποία είχε σε εξαιρετική μέρα τον Πάου Ρίμπας, κατέκτησε τη Liga Catalana, επικρατώντας στον τελικό της Ανδόρρας με 68-65! Ο διεθνής Ισπανός τελείωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους και φυσικά αναδείχθηκε και MVP.

inner

Όμως, για τρεις περιόδους η Ανδόρρα ήταν αυτή που είχε «κλέψει» την παράσταση, καθώς μετά το +11 του πρώτου ημιχρόνου, έκλεισε στο +13 (53-40) το τρίτο δεκάλεπτο. Ωστόσο, στο τέταρτο «μίλησε» η ποιότητα των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ, οι οποίοι ήταν παρόντες σε κάθε φάση που η μπάλα «έκαιγε».

Αρκετά καλός για τους «μπλαουγκράνα», που δεν είχαν στη διάθεσή τους τους τραυματίες Ναβάρο και Σάμιουελς, ήταν και ο Άντε Τόμιτς με 14 πόντους, με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να είχε 4 πόντους και τον Στράτο Περπέρογλου απλή συμμετοχή. Από τους ηττημένους πρώτος σκόρερ ήταν ο Στογιανόφσκι, ενώ τις «μάχες» του έδωσε μέσα στη ρακέτα ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος είχε 10 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 34-23, 53-40, 65-68

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x