Ευρώπη

Ο Ραζνάτοβιτς μίλησε για Λάζιτς και Γκούντουριτς

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία σχετικά με το μέλλον των Λάζιτς και Γκούντουριτς παρά τα όσα ακούγονται, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ των δύο παικτών Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Τα οφέλη της πολύ καλής παρουσίας του Ερυθρού Αστέρα στη φετινή Ευρωλίγκα αναμένεται να «εξαργυρώσουν» το επόμενο καλοκαίρι πολλοί παίκτες από το ρόστερ της ομάδας του Βελιγραδίου.

Τα μεταγραφικά σενάρια που θέλουν τους μπασκετμπολίστες του σερβικού συλλόγου να τραβούν πάνω τους το ενδιαφέρον των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων αποτελούν σχεδόν... συνήθειο, με τα πιο πρόσφατα αυτά της προηγούμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται λοιπόν, οι Μπράνκο Λάζιτς και Μάρκο Γκούντουριτς βρίσκονται στο «ραντάρ» των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαιώνει ο μάνατζερ των δύο παικτών, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Όπως τόνισε, λοιπόν, ο Σέρβος μάνατζερ«είναι νωρίς ακόμα για να προδικάσουμε καταστάσεις. Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει δεν είναι αληθινές. Δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα σχετικά με το μέλλον των δύο παικτών, ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία πως μιλάμε για δύο σταρ που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και θα υπάρξουν πολλές μεταγραφικές ευκαιρίες. Σε περίπου δύο μήνες θα μπορούμε να μιλήσουμε με περισσότερη σιγουριά».

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Ξενικάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x