Euroleague

Ο Σαρίτσα ζήλεψε την… ελληνική νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ

Μία μικρή πικρία για το τουρκικό μπάσκετ έβγαλε ο Ουφούκ Σαρίτσα, ο οποίος φάνηκε να… ζηλεύει που η νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήρθε κυρίως από τους Έλληνες παίκτες.

Πικραμένος φάνηκε ο Ουφούκ Σαρίτσα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο προπονητής της Μπεσίκτας… ζήλεψε τους «ερυθρόλευκους», καθώς απέκλεισαν την «ομάδα του στρατού» με τον ελληνικό τους κορμό, κάτι που δεν βλέπει να γίνεται στο τουρκικό πρωτάθλημα, αφού οι γηγενείς παίκτες έχουν αφήσει τη θέση τους στους ξένους.

«Μετά από καιρό ήρθαν χρήματα στο μπάσκετ και έτσι το οικονομικό κομμάτι το έχουμε αφήσει πίσω. Ωστόσο, έχουμε άλλες δυσκολίες αυτόν τον καιρό και είναι οι κανονισμοί των ξένων. Γι’ αυτό θα πρέπει να παράγουμε περισσότερους γηγενείς παίκτες», δήλωσε αρχικά ο Ουφούκ Σαρίτσα και πρόσθεσε αναφερόμενος στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

«Στο ματς του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ οι Έλληνες πήραν τη νίκη. Οι Τούρκοι φίλαθλοι δεν θέλουν να βλέπουν πέντε ξένους στη μία ομάδα και πέντε στην άλλη. Αλλά, θέλουν να βλέπουν τον Σινάν Γκιουλέρ, τον Ιμπραΐμ Κουτλουάι, τον Ουφούκ Σαρίτσα… Τέτοιους παίκτες θέλουν για να πάει το άθλημα μπροστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x