Euroleague

Ο «σεσημασμένος» Σέρχιο Γιούλ (video)

Ένα μίνι-ντοκιμαντέρ στο μεγάλο πρωταγωνιστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γιούλ, αφιέρωσε η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας με αφορμή το επικείμενο Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Σε ρυθμούς Final Four συνεχίζει να κινείται η Ευρωλίγκα, με την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης να συνεχίζει αφιερώματα στους τέσσερις διεκδικητές του βαρύτιμου τροπαίου.

Στο μικροσκόπιο αυτή τη φορά βρέθηκε ο βασικός υπεύθυνος για την παρουσία της Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four, Σέρχιο Γιούλ.

Ο Ισπανός γκαρντ παίρνοντας το λόγο στην αρχή του βίντεο τόνισε τα εξής: «Είναι πιθανώς η καλύτερή μου σεζόν στην Euroleague. Βασικά η πιο ολοκληρωμένη. Αλλά πάντα λέω πως η καλή μου σεζόν δεν έχει έρθει ακόμη. Παίξαμε με πολλή ενέργεια και συναίσθημα κόντρα στην Νταρουσάφακα. Ο Λάσο πάντα μάς δίνει πολλά, είναι πολύ κοντά μας, γιατί είχε φορέσει την φανέλα της Ρεάλ».

Ο προπονητής της ομάδας, Πάμπλο Λάσο στάθηκε στο ότι ο Γιούλ βοηθά όλους τους συμπαίκτες του και αυτό είναι το πιο σημαντικό: «Όταν ήρθα είχα μια συζήτηση μαζί του και του είπα "Οκ Σέρχι, πρέπει να κάνεις περισσότερα, πρέπει να παίρνεις την μπάλα, να είσαι πόιντ γκαρντ, να παίρνεις αποφάσεις". Και αυτό ήταν κομμάτι της επιτυχίας μας. Ο τρόπος που καταλαβαίνει, που επηρεάζει την ομάδα, όχι μόνο με το να σκοράρει. Ηγείται της ομάδας από τη θέση του. Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος όλοι μιλούν για τον Σέρχι. Έχει παίκτες που μεγαλώνουν κοντά του. Αυτό τον κάνει ακόμα ποιο μεγάλο παίκτη».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε το νέο αστέρι της «βασίλισσας», Λούκα Ντόνσιτς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται υπέροχα να αγωνίζεται δίπλα στον Ισπανό γκαρντ: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά είναι ακόμα πιο σπουδαίος άνθρωπος. Είναι πολύ ωραία που έχω τον Σέρχιο δίπλα μου στην ομάδα για το μέλλον μου».

Το βίντεο έκλεισε με την τοποθέτηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος τόνισε πως: «Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχουμε να κάνουμε είναι να σταματήσουμε τον Γιουλ, γιατί είναι στο ίδιο επίπεδο που ήταν όλη την σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x