Ελλάδα

«Ο Τόμιτς μας είπε ότι σε ένα άλμα του Τζόρνταν είδε τι νούμερο παπούτσι φορούσε»

Περιστατικά από τη βραδιά που ο Μάικλ Τζόρνταν τέθηκε αντιμέτωπος του Ολυμπιακού θυμήθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο τότε βοηθός προπονητή των Πειραιωτών, Κώστας Μπογατσιώτης.

Την ιστορική βραδιά που ο Μάικλ Τζόρνταν βρέθηκε αντίπαλος του Ολυμπιακού περιέγραψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Μπογατσιώτης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» με τους Μπάμπη Χριστόγλου-Μιχάλη Λεάνη και με αφορμή το ντοκιμαντέρ «The Last Dance», ο τότε βοηθός προπονητή των Πειραιωτών θυμήθηκε το παιχνίδι με τους Μπουλς στο τουρνουά «McDonald’s».

«Βρεθήκαμε τότε στο Παρίσι, κερδίσαμε τον ημιτελικό και παίξαμε με τους Μπουλς. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά εντάξει… Βάλανε έναν Αυστραλό, τον Λόνγκλεϊ, να δέρνει τον Τάρλατς επειδή σκέφτονταν να τον πάρουν και ήθελαν να δουν αν αντέχει. Έφαγε το ξύλο της αρκούδας εκείνο το βράδυ», σημείωσε χαρακτηριστικά. Και αναφερόμενος ειδικά στον Τζόρνταν, σημείωσε:

«Σε ένα άλμα γύρισε ο Τόμιτς και μου είπε ότι έτσι που πήδηξε σε μια φάση είδε τι νούμερο παπούτσι φορούσε! Τι να λέμε τώρα. Όταν δεν έπαιζε είχαν βάλει γύρω του δέκα μπράβους για να μην τον πλησιάζουν.

Κατάφερα κάποια στιγμή να τον πετύχω, του είπα ότι τον θυμάμαι από τότε που είχε έρθει στην Ελλάδα με το κολέγιο. Του έκανε εντύπωση που ήμουν στο γήπεδο τότε και έτσι κατάφερα να πάρω το μοναδικό αυτόγραφο που έδωσε»
.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, ήταν εξίσου περιγραφικός, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εκεί που φαινόταν ήρεμος στο παρκέ έκανε μια προσποίηση και τον έχανες από τα μάτια σου. Τρομερός παίκτης. Δεν νομίζω ότι πέρασε και θα περάσει ξανά τέτοιο ταλέντο. Εκτός των άλλων ήταν πολύ εργατικός και νομίζω ότι σε αυτό είχε να κάνει και ο τρόπος που τον μεγάλωσε ο πατέρας του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x