NBA

Όντομ: «Ναι, έπαιρνα κοκαΐνη και απατούσα την Κλόι. Θαύμα που ζω»

Ο Λαμάρ Όντομ συγκλονίζει σε συνέντευξή του μιλώντας για τη μάχη του με τον εφιάλτη των ναρκωτικών που τον έφερε μια ανάσα από το θάνατο.

Για την περιπέτεια που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή, αλλά του κατέστρεψε το γάμο και την καριέρα μίλησε ο Λαμάρ Όντομ. Παραδέχτηκε πως είχε εθισμό στην κοκαΐνη.

Μιλώντας για τη νύχτα που βρέθηκε ημιθανής σε οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας ο άλλοτε μεγάλος ΝΒΑερ είπε: «Ήμουν στο σπίτι και ήθελα να βγω να ξεσκάσω. Δεν ήπια, ούτε πήρα τίποτα. Θυμάμαι πως ήμουν στο κρεβάτι με δύο γυναίκες και μετά με πήρε ο ύπνος. Ξύπνησα τέσσερις μέρες μετά και είχα σωληνάκια στο στόμα μου. Η Κλόι ήταν η πρώτη που είδα και έπαιξε μεγάλο ρόλο για να ανακτήσω τη μνήμη μου. Φοβόμουν μην έχω μείνει παράλυτος για πάντα ή δεν θα μπορούσα να ξαναμιλήσω. Ήταν τρομακτικό. Η πίστη ήταν αυτή που με βοήθησε. Ξεγέλασα τον θάνατο, είμαι ένα θαύμα που περπατάει», ανέφερε.

«Αν για ένα πράγμα μετανιώνω όταν ήμουν παντρεμένος, ήταν που είχα πολλές σχέσεις με διαφορετικές γυναίκες. Δεν ήταν το σωστό πράγμα για μένα. Έπρεπε να είχα κρατήσει τον π@@@ο μου στο παντελόνι μου. Η Κλόι ήξερε πως έκανα χρήση κοκαΐνης. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν κάναμε παιδιά. Μετανιώνω γι’ αυτό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x