Ελλάδα

Όγκαστ: «Δεν έχω πρόβλημα που έπαιξα λίγο»

Ο Ζακ Όγκαστ φαίνεται πως έχει συμβιβαστεί με την ιδέα πως στον φετινό πληρέστατο Παναθηναϊκό δεν θα έχει κανένας πολύ εγγυημένο χρόνο συμμετοχής.

Μόλις για 5:42 έμεινε στο παρκέ ο Ζακ Όγκαστ στον διπλής παράτασης αγώνα του Παναθηναϊκού Superfoods με την Αναντολού Εφές, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα. Άλλωστε με το φετινό πλήρες ρόστερ φαίνεται πως αντιλαμβάνεται ότι θα χρειαστεί προσπάθεια για να κερδίσει περισσότερο χρόνο.

«Ήταν μια καλή ευκαιρία για να βγούμε και παίξουμε. Δεν πήρα όσα λεπτά συνήθιζα, αλλά είμαι εντάξει με αυτό. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Σκέφτομαι μέρα με την μέρα, θα επιστρέψω και θα είμαι έτοιμος να παίξω περισσότερο την Κυριακή», τόνισε ο νέος σέντερ της ομάδας. «Πρέπει να συνεχίσω να είμαι επιθετικός, να βγαίνω στο παρκέ και να παίζω όσο πιο σκληρά γίνεται, είτε ξεκινάω στην αρχική πεντάδα, είτε έρχομαι από τον πάγκο, όσα λεπτά κι αν αγωνίζομαι», πρόσθεσε.

«Είναι πιο εύκολα τα πράγματα τώρα που έχουμε "γεμάτη" ομάδα. Περνάμε μέρες μαζί στην προπόνηση και ετοιμαζόμαστε. Γνωρίζει ο ένας τον άλλον και σιγά - σιγά νιώθουμε άνετα μεταξύ μας. Μαθαίνουμε πράγματα και plays. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ζητάει από εμάς ο κόουτς και να παίξουμε ομαδικά. Θα προπονηθούμε και με τα ματς θα γίνουμε καλύτεροι», συνέχισε.

Όσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που πλησιάζει, είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος. Θα πάμε να παίξουμε στην έδρα τους. Ξέρουμε πως δεν θα έχει κόσμο, οπότε θα είναι ένα "ήσυχο" παιχνίδι, αλλά θεωρώ πως θα είναι μια καλή ευκαιρία να "νιώσουμε" αυτή την αντιπαλότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x