Ελλάδα

Οι δύο βασικοί στόχοι της ΑΕΚ

Διατεθειμένη να δώσει «μάχη» για τους Καντί Λαλέιν και Μάρκους Πέιτζ που… γυάλισαν στον Σωτήρη Μανωλόπουλο στο Summer League, παρουσιάζεται η ΑΕΚ.

Έτοιμη να ανεβάσει στροφές στο θέμα της ενίσχυσής της δείχνει η ΑΕΚ, η οποία έχει ως προτεραιότητα να αποκτήσει έναν πόιντ γκαρντ και έναν αθλητικό σέντερ.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και ο συνεργάτης του, Γιώργος Χήνας, βρίσκονται στην Ελλάδα πλέον και εκτιμάται ότι η επιστροφή τους θα σημάνει και εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι. Δύο παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του 47χρονου κόουτς και για τους οποίους η Ένωση σκοπεύει να δώσει… μάχη είναι, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», ο Μάρκους Πέιτζ (23 ετών 1.88μ.) και ο Κάντι Λαλέιν (25 ετών, 2.08μ.), που τους είδε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στο Summer League του Λας Βέγκας.

Ο Λαλέιν έχει καταγωγή από την Αϊτή, έχει αποφοιτήσει από το Κολέγιο της Μασαχουσέτης το 2015 και είχε επιλεγεί στο νούμερο 55 του ντραφτ από τους Σπερς, που έχουν ακόμη τα δικαιώματά του και με αυτούς παίρνει μέρος στο Symmer League. Τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην Κίνα με τους Ζεγιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς (17.1 πόντους, 6.9 ριμπάουντ, 1.5 τάπες) στο Πουέρτο Ρίκο με τους Καπιτάνες Ντι Αρετσίμπο.



Ο Πέιτζ είναι απόφοιτος του Κολεγίου του Νορθ Καρλάινα και το 2016 επιλέχθηκε από τους Νετς και αυτός στο νούμερο 55 του ντραφτ, αλλά είχαν παραχωρηθεί τα δικαιώματά του στους Τζαζ που τον άφησαν ελεύθερο λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Την περυσινή σεζόν έκανε 46 συμμετοχές στην αναπτυξιακή λίγκα με τους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς, με 12.1 πόντους, 2.2 ασίστ, 2.1 ριμπάουντ σε 32.7 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x