NBA

Οι Γουόριορς έχουν σφυγμό!

Δεν κατέθεσαν τα όπλα οι Γουόριορς. Παρουσιάζοντας πολύ καλύτερο πρόσωπο από ό,τι στην Οκλαχόμα, επικράτησαν 120-111 της Θάντερ, μείωσαν σε 3-2 στους τελικούς Δύσης και ακόμη ελπίζουν.

Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο και δίχως πλέον κανένα περιθώριο λάθους, η καρδιά των πρωταθλητών χτύπησε δυνατά. Οι Γουόριορς άφησαν στην Οκλαχόμα τις προβληματικές εμφανίσεις, επικράτησαν 120-111 της Θάντερ και μείωσαν σε 3-2 στους τελικούς της Δύσης. Πλέον τα ξημερώματα της Κυριακής έχουν το δύσκολο έργο να σπάσουν την έδρα των αντιπάλων τους και να επιστρέψουν στην Oracle Arena για έβδομο και τελευταίο ματς.

Ο Στεφ Κάρι έπαιξε σαν πραγματικός MVP, με 31 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 5 κλεψίματα, ενώ μετά από μια καλή άμυνα απέναντι στον Κέβιν Ντουράντ φώναξε «Δεν πάμε ακόμη σπίτι μας!». Ο Κλέι Τόμπσον ακολούθησε με 27 πόντους, ενώ παίκτης-κλειδί ήταν ο Άντριου Μπόγκουτ με 15 πόντους, 14 ριμπάουντ και 2 τάπες.

Ο Κέβιν Ντουράντ με 40 και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με 31 πόντους έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τελειώσουν τη δουλειά, αλλά αυτή τη φορά η συμπαράσταση από το supporting cast δεν ήταν ανάλογη με τα προηγούμενα ματς.

Δωδεκάλεπτα: 25-21, 58-50, 81-77, 120-111.
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x