NBA

Οι Καβαλίερς είναι εδώ!

Μη βιάζεστε για στέψη! Με μια παθιασμένη εμφάνιση και παρά την απουσία του Λοβ, οι Καβαλίερς συνέτριψαν 120-90 τους Γουόριορς και μείωσαν σε 2-1 τη σειρά των τελικών του ΝΒΑ.

Μια αποστομωτική απάντηση σε όσους τους είχαν ξεγραμμένους μετά τις απογοητευτικές τους εμφανίσεις και τις βαριές τους ήττες στο Όκλαντ έδωσαν οι Καβαλίερς. Συνέτριψαν 120-90 τους Γουόριορς παρά την απουσία του Κέβιν Λοβ (που δεν πήρε «πράσινο» από τους γιατρούς μετά τη διάσεισή του στο προηγούμενο ματς) και μείωσαν σε 2-1 τη σειρά των τελικών που απέκτησε νέο ενδιαφέρον.

Οι «ιππότες» έπιασαν από το λαιμό εξ αρχής τους πρωταθλητές. Ωθούμενοι από ένα πλήθος που διψά για το πρωτάθλημα έφτασαν από το πρώτο δωδεκάλεπτο σε μεγάλη διαφορά (33-13) και παρά την αντίδραση των φιλοξενούμενων στη δεύτερη περίοδο, το ματς κρίθηκε από τα μέσα της τρίτης.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς με 32 πόντους, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 τάπες ήταν καταπληκτικός, από κοντά και ο Κάιρι Ίρβινγκ που πέραν των 30 πόντων του μοίρασε και 8 ασίστ, ενώ 20 πόντους πρόσφερε ο Τζέι Αρ Σμιθ και 14 μαζί με 13 «σκουπίδια» ο Τρίσταν Τόμπσον.

Ο Στεφ Κάρι είχε 19 και ο Χάρισον Μπαρνς 18 πόντους για τους «πολεμιστές», αλλά ο MVP των πρώτων δύο ματς, Ντρέιμοντ Γκριν έμεινε στους 6 και ο Κλέι Τόμπσον στους 10.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν πλέον τα ξημερώματα του Σαββάτου, πάλι στο Κλίβελαντ.

Δωδεκάλεπτα: 33-16, 51-43, 89-69, 120-90.
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x