Euroleague

Οι μάχες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα κορυφώνονται, συντονίσου στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ο Παναθηναϊκός παίζει την πρόκρισή του, ο Ολυμπιακός κυνηγά την πρωτιά. Ζήσε ένα τετραήμερο γεμάτο μπάσκετ κορυφαίου επιπέδου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μια ακόμα «διπλή» εβδομάδα αρχίζει στην Ευρωλίγκα, άκου τα πάντα live στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει πρώτος στη μάχη αυτή την εβδομάδα. Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του υποδέχονται την Μπαρτσελόνα και ζητούν άμεση επιστροφή στις νίκες για να πατήσουν πιο γερά στην κορυφαία 8άδα της Ευρωλίγκας. Τζάμπολ στο ΟΑΚΑ την Τρίτη το βράδυ στις 20:45, περιγράφουν ο Δημήτρης Κοντός και ο Βάιος Τσούτσικας.

Την \Τετάρτη ο Ολυμπιακός αναζητεί μια ακόμα εκτός έδρας νίκη που θα τον οδηγήσει πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Άκου τη μάχη των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο την Τετάρτη στις 21:45 σε περιγραφή του απεσταλμένου του ΣΠΟΡ FM 94,6 Νίκου Ζέρβα.

Τα δύσκολα για τον Παναθηναϊκό συνεχίζονται και την Πέμπτη. Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στο αφιλόξενο γι’ αυτούς Βελιγράδι για να αντιμετωπίσουν την απειλητική και ιδιαίτερα φορμαρισμένη τον τελευταία καιρό ομάδα του Ερυθρού Αστέρα. Τζάμπολ στις 20:00, μετάδοση από τον Δημήτρη Κοντό.

Η εβδομάδα κλείνει με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Μπάμπεργκ και να καλεί τον κόσμο του σε πάρτι ανάλογο με αυτό που έστησε απέναντι στην Μπασκόνια. Το τζάμπολ με την ομάδα του Νίκου Ζήση θα γίνει την Παρασκευή στις 21:00, περιγράφουν από το ΣΕΦ Νίκος Ζέρβας, Χρήστος Ρομπόλης.

Και στα κορυφαία μπασκετικά ραντεβού συντονίσου εδώ, στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x