Ελλάδα

Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ (pics)

Η ΑΕΚ παρουσίασε τις νέες φανέλες της σε μια όμορφη εκδήλωση στα γραφεία του ΟΠΑΠ, παρουσία όλης της ομάδας αλλά και του σκηνοθέτη της ταινίας για το έπος του 1968, Τάσου Μπουλμέτη.

Αποκαλυπτήρια στη νέα της φανέλα έκανε η ΑΕΚ σε μία όμορφη εκδήλωση που έγινε στα γραφεία του ΟΠΑΠ.

Οι νέες εμφανίσεις έχουν τη διαφοροποίηση πως περιλαμβάνουν λεπτές ρίγες, μαύρες στην κίτρινη εμφάνιση και κίτρινες στη μαύρη.

Το «παρών» στην παρουσίαση έδωσε όλη η ομάδα της «Ένωσης», αλλά και ο Τάσος Μπουλμέτης, σκηνοθέτης της ταινίας για το έπος του 1968, μιας και τον Ιανουάριο θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την ιστορική επιτυχία.

Ο Επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου δήλωσε: «Η ΑΕΚ είναι η πιο ιστορική ομάδα για μένα με πολλές μεγάλες στιγμές. Η ταινία του Τάσου Mπουλμετη θα δείξει μερικές από αυτές και είμαστε περήφανοι που συνεργάζεταιι η ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ έχει σημαντικό ρόλο στο μπάσκετ και προχωράμε με διάφορες δράσεις. Για την νέα σεζόν ευχόμαστε στην ΑΕΚ καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο Brand, Marketing Communication and Sponsorship Director του ΟΠΑΠ, Πάνος Μπόλλας τόνισε: «Η συνεργασία της ΑΕΚ με τον ΣΚΡΑΤΣ έχει και εμπορική επιτυχία γιατί οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες. Η σχέση αυτή χτίζεται πέρα από το γήπεδο και το πρακτορείο. Είναι πολύ σημαντική αυτή η χορηγία για εμάς και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στη ΑΕΚ».

O Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης πρόσθεσε: «H ΑΕΚ πορεύεται μαζί με τον ΟΠΑΠ τα τελευταία χρόνια. Την ιστορία την γράφουν οι άνθρωποι και ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για τη συνεργασία. Τους ευχαριστούμε όλοι μας μέσα από την ομάδα. Το χτίσιμο των αξιών είναι σημαντικό για εμάς όπως και η καθολική συμμετοχή της ομάδας σε εκδηλώσεις του ΟΠΑΠ. Είναι συμπαραγωγή της ταινίας για το 1968 ένα έργο που σηματοδοτεί την επετειακή χρόνια. Πορευόμαστε μαζί για τα επόμενα χρόνια. Μαζί γράφουμε ιστορία».

Από την πλευρά των παικτών της ΑΕΚ, ο Ντούσαν Σάκοτα ανέφερε: «Ως εκπρόσωπος των παικτών της ΑΕΚ εκφράζουμε την ευχαρίστηση για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Είχαμε όλα τα εργαλεία για πορευτούμε όλοι μαζί. Ο ΟΠΑΠ συμβάλλει και κοινωνικά και εμείς θέλουμε να είμαστε πρότυπο για τα παιδιά που μας βλέπουν».

inner
inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x