Euroleague

Οι προβλέψεις των προπονητών για το Final Four

Τις προβλέψεις τους για τις ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, κλήθηκαν να κάνουν οι προπονητές των ομάδων της φετινής Ευρωλίγκας.

Την γνώμη τους σχετικά με το ποιες ομάδες θα δώσουν το «παρών» στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, εξέφρασαν οι προπονητές των ομάδων της φετινής Ευρωλίγκας.

Η πλειοψηφία εξ αυτών «βλέπει» πρόκριση των Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακού, ενώ πολύ αμφίρροπο χαρακτηρίζεται το ζευγάρι Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Αντρέα Τρινκιέρι: Ρεάλ – Νταρουσάφακα 3-1, ΤΣΣΚΑ- Μπασκόνια 3-1

Ολυμπιακός – Εφές 3-2 «Οι γκαρντ του Ολυμπιακού θα πρέπει να παρουσιαστούν σε καλή κατάσταση για να αντιμετωπίσουν τους αθλητικούς γκαρντ της Εφές. Το πλεονέκτημα θα κρίνει τη σειρά»

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 3-2: «Είναι η πιο απρόβλεπτη σειρά. Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Μπορεί να λήξει εύκολα 3-2 υπέρ του Παναθηναϊκού αλλά και 3-1 υπέρ της Φενέρ».

Αινάρς Μπαγκάτσκις: Ρεάλ – Νταρουσάφακα 3-2, ΤΣΣΚΑ – Μπασκόνια 3-1,

Ολυμπιακός – Εφές 3-1 «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα κι έχει και το πλεονέκτημα»

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 3-2 «Θα προκριθεί ο Παναθηναϊκός λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας»

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Ρεάλ – Νταρουσάφακα 3-1, ΤΣΣΚΑ – Μπασκόνια 3-0

Ολυμπιακός – Εφές 3-1 «Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και έχει πολύ σταθερή αμυντική λειτουργία»

Παναθηναϊκός – Φενέρ 3-2 «Πιστέυω πως ο ΠΑΟ θα περάσει στα πέντε παιχνίδια λόγω του ΟΑΚΑ, ωστόσο υπάρχει και η περίπτωση η Φενέρ να κλέψει ένα παιχνίδι και να τελειώσει την σειρά στην Κωνσταντινούπολη. Είναι η καλύτερη σειρά»

Γιάσμιν Ρέπεσα:
Ρεάλ – Νταρουσάφακα 3-1, ΤΣΣΚΑ – Μπασκόνια 3-0

Ολυμπιακός – Εφές 2-3 «Πιστεύω πως θα γίνει η έκπληξη. Η Εφές είναι σε πολύ καλή κατάσταση»

Παναθηναϊκός – Φενέρ 3-2 «Πιστεύω πως θα προκριθεί ο Παναθηναϊκός καθώς είναι μια σκληρή ομάδα με δυνατή έδρα»

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Θα περάσουν τα φαβορί Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ. Ο Ολυμπιακός είναι η πρώην ομάδα μου και ελπίζω να καταφέρει να προκριθεί. Η Εφές είναι μία δύσκολη ομάδα. Το Παναθηναϊκός – Φενέρ είναι πολύ ισορροπημένο ζευγάρι και δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη»

Τις προβλέψεις των προπονητών έκλεισε ο Εργκίν Αταμάν ο οποίος είπε τα εξής: «Η Ρεάλ αυτή τη στιγμή είναι φαβορί για τον τίτλο. Η Μπασκόνια θα δυσκολέψει την ΤΣΣΚΑ, όμως η ρωσική ομάδα θα προκριθεί. Για το Ολυμπιακός – Εφές θεωρώ πως θα είναι μια κλειστή σειρά και πιστεύω πως η Εφές θα κερδίσει ένα παιχνίδι στην Αθήνα. Για το Παναθηναϊκός – Φενέρ παρά το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού, πιστεύω πως η Φενέρ έχει βαθύτερο ρόστερ και θα φτάσει στην εκτός έδρας νίκη που χρειάζεται για να προκριθεί στο final four».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x