NBA

Οι πρώτες φωτογραφίες του Ντουράντ με την φανέλα των Γουόριορς (pics)

Τι είπε κατά την παρουσίασή του από τους Γουόριορς ο Κέβιν Ντουράντ. Πώς αντέδρασε ο Γουέστμπρουκ όταν έμαθε ότι ο KD φεύγει από την Οκλαχόμα. Η χιουμοριστική ατάκα του προπονητή των πολεμιστών.

Με κάθε επισημότητα είναι παίκτης των Γουόριορς ο Κέβιν Ντουράντ. Ο 27χρονος φόργουορντ παρουσιάστηκε από την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ και πόζαρε για πρώτη φορά με τη νέα του φανέλα και το «35» στην πλάτη.

inner

«Νιώθω πολύ όμορφα. Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται. Είμαι έτοιμος να παίξω μπάσκετ. Είναι τρελό αυτό που έχει συμβεί. Έχεις πολλή προσοχή πάνω σου όταν είσαι free agent. Όταν συναντήθηκα με τα μέλη της ομάδας ένιωσα αμέσως άνετα μαζί τους. Ήταν αυθεντικό. Αληθινό. Ένιωθα κάτι που δεν μπορούσα να αγνοήσω. Zούμε σε έναν κόσμο όπου όλοι νομίζουν ότι βρισκόμαστε σε κόμικ και είσαι είτε κακός, είτε σούπερ ήρωας. Δεν έχω αλλάξει όμως ως άνθρωπος», είπε αρχικά ο εμφανώς χαρούμενος KD για την απόφασή του να ενταχθεί στο ήδη ισχυρό σύνολο των πολεμιστών.

inner

Δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το πώς αντέδρασε στην απόφασή του -να φύγει από την Θάντερ- ο «κολλητός» του, Ράσελ Γουέστμπρουκ: «Ήταν δύσκολο. Είμαι σίγουρος ότι δεν χάρηκε με την απόφασή μου, αλλά την σεβάστηκε ως φίλος μου».

Ο κόουτς των Γουόριορς, Στιβ Κερ, είχε όρεξη για πλάκα (και πώς να μην έχει με το νέο υπερόπλο που πήρε η ομάδα του): «Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα καλά, αλλά νομίζω ότι ο Κέβιν... θα ξεκινάει στην βασική πεντάδα»!

inner
inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x