Ελλάδα

Οικονόμου: «Από την αρχή δεν μας πήγε καλά το ματς»

Στο κακό ξεκίνημα του Άρη απέδωσε την άνετη ήττα του Πανιώνιου στο Αλεξάνδρειο ο Νίκος Οικονόμου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως δέχτηκαν καλάθια από τα λάθη τους και τα επιθετικά ριμπάουντ και στην αποβολή του Μπέρι που έφεραν τη μεγάλη διαφορά, ενώ ξεκαθάρισε πως δε σκοπεύει να παραιτηθεί και όλοι θα προσπαθήσουν να μείνουν στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά: «Το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο δεν πήγε καλά. Ενώ είχαμε τονίσει ότι ο Άρης σε οδηγεί στο λάθος, δεν ανταποκριθήκαμε. Η πίεση του Άρη έφτασε στο όριο του φάουλ. Δεχτήκαμε πόντους από λάθη και από τα επιθετικά ριμπάουντ του Άρη.

Κάναμε την προσπάθειά μας στο τρίτο δεκάλεπτο, κατεβάσαμε τη διαφορά, αλλά η δεύτερη τεχνική ποινή στον Μπέρι μας αποσυντόνισε τελείως για να επιστρέψουμε, γιατί είναι ο πρώτος σκόρερ μας. Εκεί χάθηκε το παιχνίδι για μας και ήταν κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε. Στο τέταρτο δεκάλεπτο φάνηκε να αφήνουμε το παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί μετά την όγδοη σερί ήττα, τόνισε πως: «Δεν πέρασε από το μυαλό μου. Αγαπάω πολύ τον Πανιώνιο και είμαι εδώ για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Έχουμε μπροστά μας τη διακοπή, θα δούμε τι πρέπει να γίνει, ώστε να έρθουν παίκτες οι οποίοι θα βελτιώσουν την ομάδα. Έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε ακόμη δύο αλλαγές, έχουμε να διαχειριστούμε και την αλλαγή της έδρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x