Εurobasket 2015

Όλοι οι «αιώνιοι» στη Σερβία!

Κανονικά στη δωδεκάδα της Σερβίας, για το προσεχές Ευρωμπάσκετ, συμπεριλήφθηκαν οι Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Όγκνιεν Κούζμιτς του Παναθηναϊκού, αλλά και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού!

Τους πήρε… όλους ο Σάσα Τζόρτζεβιτς! Τη δωδεκάδα της εθνικής ομάδας της Σερβίας για το προσεχές Ευρωμπάσκετ ανακοίνωσε ο «Σάλε» και σε αυτή βρίσκονται τόσο οι σέντερ του Παναθηναϊκού, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Όγκνιεν Κούζμιτς, όσο και νέος «ψηλός» του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Αυτό σημαίνει, πως οι τελευταίοι που «κόπηκαν» από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν οι Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς και Βλάντιμιρ Στίματς.

«Αυτή ήταν μία δύσκολη απόφαση και βασικά μία από τις πιο δύσκολες. Οι Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς και Βλάντιμιρ Στίματς τα πήγαν εξαιρετικά στην προετοιμασία. Απέδειξαν πως θα μπορούσαν να ήταν μέλη της ομάδας και τους υπολογίζουμε σίγουρα για το μέλλον. Θα το πω για άλλη μία φορά, πως λυπάμαι που δεν μπορώ τους πάρω όλους στο Ευρωμπάσκετ, καθώς μόνο 12 μπορώ», ήταν η δήλωση του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Αναλυτικά η δωδεκάδα της Σερβίας αποτελείται από τους: Μίλος Τεόντοσιτς, Στέφαν Μάρκοβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Ζόραν Έρτσεγκ, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Όγκνιεν Κούζμιτς και Νίκολα Μιλουτίνοφ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x