Euroleague

«Ολυμπιακός: Η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας ενισχύθηκε»

Με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια κάνει αναφορά στον Ολυμπιακό η «AS» σε σχετικό αφιέρωμα με αφορμή την έναρξη της φετινής Ευρωλίγκας, χαρακτηρίζοντας τους «ερυθρόλευκους» καλύτερη ομάδα της δεκαετίας.

Αποθέωση Ολυμπιακού από την «AS».

Η ισπανική εφημερίδα φιλοξενεί αφιέρωμα για τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στη φετινή Ευρωλίγκα, η οποία ξεκινάει την Πέμπτη. Σε αυτό αναφέρεται με εγκωμιαστικά λόγια για τους Πειραιώτες. «Ολυμπιακός: Η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας ενισχύθηκε», είναι ο σχετικός τίτλος στο κείμενο για τους «ερυθρόλευκους».

«Τις τελευταίες δύο σεζόν το σχόλιο ήταν: “έχει χάσει σε ταλέντο και ο Σπανούλης είναι σε μεγάλη ηλικία”. Μπορεί να ισχύουν και τα δύο, αλλά πέρυσι επέστρεψε στον τελικό της Ευρωλίγκα. Είναι η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας και δεν αφήνει ποτέ καμία μάχη. Το πήρε το 2012 και το 2013, ενώ ήταν φιναλίστ το 2010, 2015 και 2017».

inner

Η «AS» αναφέρεται στον Βασίλη Σπανούλη, χαρακτηρίζοντάς τον σταρ των «ερυθρόλευκων». «Ανεξαρτήτως από το γεγονός ότι τα χρόνια έχουν περάσει οι ηγετικές του ικανότητες και η αποφασιστικότητά του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν». Εγκωμιαστικά είναι τα σχόλια και για τον Γιώργο Πρίντεζη, κάνοντας επίσης λόγο για ηγέτη.

Επιπλέον, γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι για τέταρτη χρονιά στον πάγκο της ομάδας, στις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, αλλά και στο γεγονός ότι έχει διατηρηθεί ο κορμός (Σπανούλης, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Παπανικολάου) των τελευταίων ετών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x