Ελλάδα

Ομάρ Κουκ: Ο εκλεκτός για τη θέση του πλέι-μέικερ του Παναθηναϊκού (video)

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε την επιλογή του για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Τζέιμς στο διάστημα της απουσίας του. Αυτός είναι ο Ομάρ Κουκ της Εστουδιάντες.

Ο κύβος ερρίφθη...

Ο Ομάρ Κουκ είναι ο εκλεκτός του Αργύρη Πεδουλάκη και του Παναθηναϊκού Superfoods για τη θέση του πλέι-μέικερ μετά το κενό που προέκυψε από τον τραυματισμό του Τζέιμς.

Οι πράσινοι είναι πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη και την Εστουδιάντες στην οποία αγωνίζεται. Ωστόσο απομένει μια σημαντική λεπτομέρεια. Να σπάσει το συμβόλαιο του Κουκ κάτι που θα γίνει εφόσον μπορέσει η ισπανική ομάδα να βρει -με τη σειρά της- τον αντικαταστάτη.

Ο Κουκ είναι 34 ετών, με δεκαετή θητεία σε ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Βαλένθια, Ουνικάχα Μάλαγα, Λιέτουβος Ρίτας. Έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, είναι κάτοχος διαβατηρίου από το Μαυροβούνιο, με ύψος 1,86. Είχε γίνει ντραφτ το 2001 στο νούμερο 31 του β' γύρου.

Ο πολύπειρος γκαρντ έρχεται από μία πολύ καλή χρονιά στην Αδριατική λίγκα με την Μπουντούτσνοστ, έχοντας κατά μέσο όρο 8,3 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 6,5 ασίστ, ενώ στο Eurocup είχε αντίστοιχα 8,3 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Δείτε τον Κουκ αγωνιζόμενο:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x