Ευρώπη

Ομπράντοβιτς: «Ήμασταν πολύ κακοί»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τα έψαλε στους παίκτες του για την κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος απέναντι στην Γκαζιαντέπ, αλλά εξήρε την αντίδρασή τους και την ανατροπή του -24.

Πολλά παράπονα από την εικόνα της Φενέρμπαχτσε στο πρώτο ημίχρονο είχε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον αγώνα με την Γκαζιαντέπ, που οι πρωταθλητές Τουρκίας κέρδισαν (95-90) επιστρέφοντας από το -24.

«Ήμασταν πολύ κακοί. Ο χειρότερο είναι να παίζεις μπάσκετ με δισταγμό. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα, από σεβασμό στον αντίπαλο και τη διοργάνωση. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάκιστη εμφάνιση. Όταν δέχεσαι 56 πόντους και κάνεις μόλις έξι φάουλ για ποια άμυνα μιλάμε. Ο κόσμος βγαίνοντας για το δεύτερο ημίχρονο μάς έδωσε μεγάλη ώθηση και τον ευχαριστούμε. Δεν είναι εύκολο να ανατρέπεις διαφορά 24 πόντων και ελπίζω να αποτελέσει αυτό οδηγό για τη συνέχεια. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νοοτροπία τους στο δεύτερο μέρος», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός.

Όσο για τα παράπονα του προπονητή της Γκαζιαντέπ, Στέφανου Δέδα, για τη διαιτησία και τη συμπεριφορά του Νίκολα Κάλινιτς, είπε: «Εάν κάποιος παίκτης μου ή οποιοδήποτε μέλος της Φενέρ συμπεριφέρθηκε με ασέβεια ζητάω συγγνώμη. Όταν ρώτησα τους παίκτες μου τι ακριβώς συνέβη που είπαν πως προκλήθηκαν από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και να πω πως ορισμένες φορές αυτά συμβαίνουν. Έχω πει στους παίκτες μου να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους απέναντι στις προκλήσεις. Αυτά είναι βήματα προς τη λάθος κατεύθυνση. Εάν κάποιος συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο σε εμάς πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Θέλω οι παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι μόνο στο μπάσκετ αλλά πρέπει φυσικά να προστατεύουμε τους εαυτούς μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x