Euroleague

Ομπράντοβιτς: «Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει να παίζεις στη Φενέρ»

Έξαλλος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κατακεραύνωσε τους παίκτες του μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ της Φενέρμπαχτσε από την Ούνιξ (73-81).

Ποιος είδε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δεν τον φοβήθηκε. Ο Σέρβος τεχνικός τα έβαλε με τη νοοτροπία των παικτών του μετά την ήττα-σοκ της Φενέρμπαχτσε από τη Ούνιξ στην Πόλη (73-81).

«Ο Λάνγκφορντ ήταν ο παίκτης κλειδί. Είχαμε ετοιμάσει την άμυνά μας για να τον περιορίσουμε, αλλά δεν κάναμε τίποτα. Κάθε φορά που επιστρέφαμε στο ματς, σταματούσαμε να παίζουμε και ολοκληρώσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να νικήσουμε παίζοντας τέτοια άμυνα και στην επίθεση είχαμε πολύ κακές αποφάσεις. Η Ούνιξ άξιζε τη νίκη. Έκανα τα πάντα για να ξυπνήσω την ομάδα μου, αλλά επαναλαμβάναμε τα ίδια λάθη και κάποιοι από τους παίκτες μου δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει να παίζεις για τη Φενέρ. Θα πρέπει όλοι να παίζουν δυνατά, από τις προπονήσεις μέχρι τους αγώνες, για να με πείσουν πως αξίζουν να βρίσκονται εδώ και να αγωνίζονται. Σίγουρα μας έλειψαν οι Μπογκντάνοβιτς και Κάλινιτς, αλλά δεν είναι δικαιολογία», τόνισε ο «Ζοτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x