Ευρώπη

Ομπράντοβιτς: «Ο Γκέιμπριελ δεν ταίριαζε στο στιλ της Λοκομοτίβ Κουμπάν»

Συμφέρουσα λύση τόσο για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, όσο και για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ήταν η μετακίνηση του Κένι Γκέιμπριελ, σύμφωνα με τον Σάσα Ομπράντοβιτς.

Κερδισμένοι βγήκαν οι Λοκομοτίβ Κουμπάν και Παναθηναϊκός Superfoods με τη μεταγραφή του Κένι Γκέιμπριελ, όπως υποστήριξε ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής, που αντικατέστησε τον Φώτη Κατσικάρη, δήλωσε στο «Vala Sport» πως ο Αμερικανός φόργουορντ δεν ταίριαζε στο στιλ παιχνιδιού της ρωσικής ομάδας και γι’ αυτό αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση των «πράσινων».

«Ο Γκέιμπριελ δεν έκανε στην ομάδα μας, με το στιλ παιχνιδιού που έχει, γι’ αυτό αποδεχθήκαμε την πρόταση του Παναθηναϊκού και πιστεύω πως ήταν η καλύτερη λύση και για τις δύο ομάδες», δήλωσε ο Σάσα Ομπράντοβιτς για την αποχώρηση του Κένι Γκέιμπριελ από τη Λοκομοτίβ, ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν προσθέτει έξτρα πίεση η περσινή επιτυχία της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν. Αρκετοί παίκτες δεν αγωνίζονταν πέρυσι στην ομάδα, αλλά ξέρουν ότι στόχος είναι η επιστροφή στην Ευρωλίγκα. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους, είτε να κατακτήσουμε το Eurocup, είτε να παίξουμε στους τελικούς της VTB League. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες και έχουμε μία καλή, αλλά όχι τρομερή ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x