Euroleague

Ομπράντοβιτς: «Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επισήμανε τη δυναμική του Ολυμπιακού ζητώντας από τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε να παίξουν με πάθος στον αγώνα της Πέμπτης.

Πολύ καλή ομάδα, που αποδίδει ακόμη καλύτερα εσχάτως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τονίζοντας πως οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε θα πρέπει να παίξουν με μεγάλο πάθος για να πάρουν τη νίκη στον αγώνα της Πέμπτης.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και είναι ώρα να αντιδράσουμε και να δείξουμε όλα όσα έχουμε μέσα μας. Να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει πραγματικά καλό μπάσκετ τελευταία», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός.

Ο νεαρός σέντερ της Φενέρ, Αχμέτ Ντουβερίογλου, είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί παίζουμε με μια καλή ομάδα που μας νίκησε στην Ελλάδα. Τώρα εμείς θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο στην έδρα μας, με τη βοήθεια των οπαδών μας. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x