Euroleague

Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να καταλάβουμε την σημασία της αναμέτρησης»

Την σημασία της αναμέτρησης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για την πορεία της Φενέρμπαχτσε στη φετινή Ευρωλίγκα, σχολίασε ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Να καταλάβουν τη σημασία της αναμέτρησης κόντρα στην Ρεάλ και να μην σταθούν στην απουσία σημαντικών παικτών κάλεσε τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε δηλώσεις του πριν το ματς της προτελευταίας αγωνιστικής της Ευθρωλίγκας.

«Θα παίξουμε απέναντι στην πρωτοπόρο της Ευρωλίγκας. Η αντίπαλος μας θα παραταχθεί πλήρης. Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι ότι παίζουν ως ομάδα και ότι έχουν αρκετή ποιότητα σε κάθε θέση. Ξέρουμε ότι πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση, όμως πρέπει να καταλάβουμε τη σημασία του ματς. Παρά τα προβλήματα που έχουμε, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει και όχι η απουσία κάποιων παικτών» τόνισε ο 57χρονος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (31/3, 22:00) αναμέτρησης.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Γιαν Βέσελυ ο οποίος τόνισε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές είναι πολύ σημαντικές και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε για 40 λεπτά».

Από το παιχνίδι στο Παλάθιο δε Δεπόρτες πρόκειται να απουσιάσουν ο Τζίτζι Ντατόμε και ο Άντονυ Μπένετ λόγω τραυματισμού, αλλά και ο Κώστας Σλούκας παρά το γεγονός πως έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ξενικάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x