Ευρώπη

Ομπράντοβιτς: «Θα δώσω ευκαιρίες σε όλους»

Την πρόθεσή του να δώσει σε όλους τους παίκτες του ρόστερ ευκαιρίες γνωστοποίησε ο προπονητής της Φενέρ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι ο χρόνος συμμετοχής θα κριθεί από την απόδοσή τους

Εμφανώς ικανοποιημένος από την επιβλητική νίκη της ομάδας του επί της Μπάνβιτ παρουσιάστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τη λήξη του αγώνα.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ο προπονητής της Φενέρ ρωτήθηκε για το πολυάριθμο ρόστερ που θα κληθεί να διαχειριστεί τη φετινή χρονιά και τόνισε πως ναι μεν θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες, αλλά είναι θέμα απόδοσης ο χρόνος συμμετοχής που θα κερδίσουν στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Xαίρομαι που μετά από τόσο καιρό παίξαμε στο γήπεδό μας και μπροστά στους οπαδούς μας. Ειδικά για τους νέους παίκτες στη ομάδα μας είναι ευχάριστο να βλέπουν πώς μας υποστηρίζει ο κόσμος. Παίξαμε αρκετά καλά, αλλά έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Θα δώσω ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες μου και είναι στο χέρι τους πόσο χρόνο θα μένουν στο παρκέ. Χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά, όμως αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν απόλυτα σοβαροί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x