Euroleague

Ομπράντοβιτς: «Το ήθελε περισσότερο ο Παναθηναϊκός»

Απογοητευμένος με την εμφάνιση της Φενέρμπαχτσε στην ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος τόνισε πως οι «πράσινοι» ήθελαν περισσότερο τη νίκη.

Οι κακές επιλογές στην επίθεση, αλλά και η μεγαλύτερη θέληση του Παναθηναϊκού Superfoods, έφεραν την ήττα της Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους του «τριφυλλιού» για άλλη μία θερμή υποδοχή, στο ΟΑΚΑ.

«Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ επιθετικά και βλέποντας την στατιστική είχε 10 κλεψίματα και μόλις 3 λάθη, ενώ εμείς είχαμε 2 και 12 αντίστοιχα. Αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός είχε μεγαλύτερη επιθυμία να κερδίσει το παιχνίδι. Μάλιστα, στο πρώτο μέρος πήραν έξι επιθετικά ριμπάουντ και ουσιαστικά είχαν επιτυχία σε κάθε επίθεση. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο για εμάς, με τον Νάναλι να κάνει τη διαφορά με την όλη του παρουσία. Στη συνέχεια, όποτε προσπαθούσαμε να επιστρέψουμε με την άμυνά μας είχαμε πολύ κακές επιλογές στην επίθεση. Το ποσοστό του 56% στα δίποντα δεν μας επέτρεψε να πάρουμε κάτι καλύτερο», δήλωσε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Για τον κόσμο και την υποδοχή: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και ευχαριστώ το κοινό του Παναθηναϊκού για την υποδοχή».

Για το σύστημα της Ευρωλίγκας: «Είναι εξαιρετική. Όλα είναι πάρα πολύ καλά. Η ποιότητα είναι καλύτερη, τα παιχνίδια καλύτερα, ο κόσμος είναι περισσότερες και φυσικά και οι χορηγοί είναι ακόμα περισσότεροι. Και είναι πολύ καλό ότι όλοι παίζουν εναντίον όλων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x