Ελλάδα

Οπαδοί του Πανιωνίου απείλησαν σινεμά για να μην παίξει την ταινία «1968»!

Την προβολή της ταινίας «1968» στη Νέα Σμύρνη φέρονται να απαγόρευσαν… νταηλίκι οπαδοί του Πανιωνίου. Παρουσιάζονται να εισέβαλαν σε σινεμά και να απείλησαν ότι θα το κάνουν «καλοκαιρινό», αν παιχθεί.

Ένα συμβάν που δύσκολα θα μπορούσε να έχει καταγραφεί σε άλλη χώρα πέρα από την Ελλάδα έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Athens Voice», οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου απαγόρευσαν την προβολή της ταινίας «1968» (που βασίζεται στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων από την ΑΕΚ) στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, μέλη των «Panthers» φέρονται να εισέβαλαν στον κινηματογράφο «Σπόρτινγκ» και να απείλησαν τον ιδιοκτήτη πως αν προβάλλει την ταινία (η οποία κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου) θα του κάνουν το σινεμά «καλοκαιρινό».

Όπως αναφέρεται στην ίδια πηγή, ο ιδιοκτήτης του κινηματογράφου απευθύνθηκε μετά το περιστατικό στον δήμαρχο Νέας Σμύρνης, με τον τελευταίο να φέρεται ότι τον παρότρυνε «να μην μπλέξει με αυτούς» και να μην προβάλλει την ταινία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x